De stoerste meivakantie ooit bij Aviodrome

Beleef de stoerste activiteiten tijdens de meivakantie in Aviodrome!

Ben jij klaar voor een dag vol vliegtuigactie? Kom dan naar Aviodrome tijdens de meivakantie en ontdek onze stoerste activiteiten voor jong en oud. Laat zien hoe stoer jij bent!

Bestel online tickets met korting

Brute kracht: Planes en Cars

28 en 29 april

Kom auto’s en vliegtuigen spotten en machtige machines bewonderen tijdens Brute kracht: Planes en Cars. Stel ook je eigen kracht op de proef en klim naar grote hoogte op het ‘krachtveld’ tijdens dit stoere evenement!

Kindervliegdag

Rondvlucht Aviodrome

2 mei

Zelf een echt vliegtuig besturen? Dat is de droom van menig kind! Tijdens de Kindervliegdagen hanteren jonge piloten van 8 tot en met 16 jaar de stuurknuppel van een Cessna 172.

André Kuipers in Aviodrome

5 mei

André Kuipers komt een presentatie geven over zijn ervaring in de ruimte. Na de presentatie, welke 75 minuten duurt, is er de mogelijkheid om André Kuipers te ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer!

Expositie: De Russische Vliegende Hollander

Dagelijks

Iwan Smirnoff, bij de meesten bekend door de kerstvlucht op de Pelikaan, mag door zijn acties in het verleden met recht een held worden genoemd. Ter nagedachtenis heeft Aviodrome in samenwerking met ‘The State Museum of Vladimir and Suzdal’ een expositie gecreëerd.

Piloten- en stewardessen opleiding

Piloot Aviodrome Lelystad

Dagelijks

Wil jij later een piloot of stewardess worden? Volg dan de piloten- en stewardessen opleiding bij Aviodrome! Test je vaardigheden en wie weet ga jij wel naar huis met een vliegbrevet!

Nog veel meer te beleven

Tijdens de meivakantie is er dagelijks nog véél meer te beleven in Aviodrome! Ontdek de gratis rondleidingen, de spannende 4D-film Skymania en roetsj als levende koffer van de glijbaan in de speeltuin!

Openingstijden en tickets

Tijdens de meivakantie is Aviodrome dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers met een museumkaart krijgen gratis entree. Geen museumkaart? Bestel dan vliegensvlug je tickets met online korting!

Bestel vliegensvlug tickets

Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.