4D Filmtheater

Zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken. Het 4D-filmtheater zet werkelijk al je zintuigen op scherp. Vliegtuigfilms bekijken betekent hier echt een spannende vlucht beleven.

Extra dimensie

Zet die 3D-bril maar vast op. Dat geeft het kijken naar de avontuurlijke vliegtuigfilms al een extra dimensie. Maar in het filmtheater van Aviodrome is het alsof je werkelijk door de wolken vliegt. Soms voel je regendruppeltjes, dan weer mist en koude golfstromen. En af en toe ervaar je ook rook. Dat maakt het kijken naar de historische en avontuurlijke films extra spannend!

4D film 'Skymania'

In de 4D-film ga je op avontuur met Thomas en Elsa. De film brengt je terug in de tijd naar de pioniersjaren van de Nederlandse luchtvaart. De meeste vliegtuigen die in Skymania voorbij komen, zijn ook onderdeel van onze collectie. Zo passeren ‘De Spin’ van Anthony Fokker en ‘De Heidevogel’ van Frits Koolhoven de revue. Ook de rode Fokker DR.I driedekker (bekend als vliegtuigheld 'De Rode Baron') komt voorbij evenals de Boeing 747 en vele andere bijzondere kisten. Dompel je in onder in de spectaculaire 4D-wereld van Thomas en Elsa en hun spannende avonturen in hun strijd om het beste vliegtuig!

De belevingsvolle 4D films bij Aviodrome zijn gratis toegankelijk, duren ongeveer een half uur en worden diverse keren per dag vertoond. De aanvang wordt ook omgeroepen. Dus: fasten your seatbelt… ready for take-off!