Rondvluchten

Droom je ervan om zelf vlieguren te maken? Ontstijg je bezoek aan Aviodrome en beleef het fantastische gevoel van door de lucht vliegen. We brengen je graag in contact met verschillende aanbieders van rondvluchten en vluchten met historische vliegtuigen.

Maak een rondvlucht bij Aviodrome

Het is bij Aviodrome mogelijk om in verschillende vliegtuigen een rondvlucht te maken. Er zijn meerdere aanbieders waar Aviodrome mee samenwerkt. Zo kun je een rondvlucht maken in de Cessna 172, Fokker Four en de Koninklijke DC-3 Dakota!

Maak je keuze:

Maak een rondvlucht in een Cessna 172! De piloten van Special Air Services (SAS) nemen je mee de lucht in om je bezoek aan Aviodrome helemaal compleet te maken. SAS beschikt over een eigen vloot van 12 vliegtuigen, waaronder een aantal tweemotorige.

Het is het hele jaar door mogelijk een rondvlucht te maken tijdens een bezoek aan Aviodrome in het weekend of schoolvakantie. In verband met de veiligheidseisen op de luchthaven Lelystad dienen alle passagiers een geldig paspoort of identiteitskaart te kunnen overleggen aan de piloot.

De kosten voor een rondvlucht zijn vanaf €85,- tot €300,- (exclusief entree voor Aviodrome). De prijs is afhankelijk van de lengte van de rondvlucht. Zie voor de mogelijkheden www.vlieglessen.nl/aviodrome.

Rondvlucht aanvragen

Deze rondvlucht wordt verzorgd door of in opdracht van Special Air Services B.V. Special Air Services B.V. is niet gelieerd aan Aviodrome en geldt niet als ondergeschikte of hulppersoon van Aviodrome en/of het concern waarvan Aviodrome deel uit maakt. Aviodrome is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan zaken ontstaan in verband met deelname aan deze rondvlucht.