[object Object]

Speeltoestellen

Vlieg met de snelheid van een straaljager door de leuke speeltoestellen in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Even uitrusten van al het geklauter? Neem heerlijk plaats in de businessclass van de enorme Boeing 747 Jumbo Jet.

Als bagage van de glijbaan

Altijd al willen weten waar de bagage op een luchthaven naartoe gaat? In de entreehal van Aviodrome leggen kinderen klimmend en klauterend hetzelfde parcours af als hun koffer. Ondertussen doen ze allerlei leuke weetjes op. En dan het finalestuk: roetsjend als een levende koffer van de glijbaan!


Taxiën met je eigen vliegtuigje

Als een vliegtuig voor en na de landing over Aviodrome Airpoirt rijdt, dan heet dat taxiën. Wil je dit zelf ervaren? Stap in je eigen vliegtuig op het buitenterrein van Aviodrome en taxi rondom een 300 meter lange baan! Ondertussen bekijk je de échte Boeing 747 Jumbo Jet van wel heel dichtbij én ga je onder een Douglas DC-4 door.

De fietsbaan met vliegtuigjes is geopend van maart tot en met november. In de wintermaanden is de baan gesloten in verband met het weer.


Speeltuin Luchtverkeersleiding

Heb je onze spectaculaire speeltuin al gezien? Klim en klauter als een vliegtuigmonteur over de vliegtuigspeeltoestellen!