[object Object]

Krijg deze meivakantie vliegkriebels!

Ben jij klaar voor een dag vol vliegtuigactie? Oefen deze meivakantie je vliegskills in de vluchtsimulators, blijf je verwonderen over de magie van de luchtvaartgeschiedenis en ontdek alle binnen- en buitenspeeltuinen. Schiet van je stoel, vlieg naar de button hieronder en bestel jouw tickets voor een fantastische meivakantie!

Koop je tickets


Volg de Cabin Crew opleiding en word steward(ess)

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om steward of stewardess te zijn? Van

Sneller dan het geluid

Ontdek in de expositie “Sneller dan het geluid” alles over straaljagers. Loop langs de mooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld. Stap iedere keer in een andere ruimte met andere belevenissen. Laat je meevoeren door het historische verhaal van Frank Whittle, de ontdekker van de straalmotor en herbeleef de tijd van toen. Breng straalmotoren tot leven en laat je omverblazen! 

Test jouw skills

Test jouw skills in een van de vliegsimulators! Deze simulators worden vaak gebruikt om piloten in opleiding te trainen. Maar bij Aviodrome is het jouw beurt! Neem plaats, pak de stuurknuppel en ervaar de spanning van een vlucht. Liever meevliegen als passagier? Dat kan in onze bewegende vluchtsimulator buiten!

Bekijk wat er nog meer te doen is:

[object Object]

4D Filmtheater

Lees meer
[object Object]

Boeing 747 Jumbo Jet

[object Object]

Speeltoestellen

Niets missen?

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Aviodrome nieuws via onze kanalen op Facebook en Instagram. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief