Straaljagerweken

25 april - 3 meiKom deze meivakantie naar de Straaljagerweken en kom erachter wat het inhoudt om een straaljagerpiloot te zijn!

Voel je deze meivakantie een echte straaljagerpiloot tijdens de Straaljagerweken in Aviodrome. Van 25 april t/m 3 mei 2020 stap jij in het leven van een straaljagerpiloot en kom je er precies achter wat het inhoudt om een straaljagerpiloot te zijn. Doe mee aan de verschillende binnen- en buitenactiviteiten en geniet van de meivakantie in Aviodrome.

Activiteiten tijdens de Straaljagerweken

Tijdens de Straaljagerweken is er van alles te doen in Aviodrome! Er wordt super lekker weer voorspeld in de meivakantie, dus kom gezellig buiten spelen! Er is van alles te doen op ons buitenterrein. Weet jij al waar je aan mee gaat doen?

Cockpit
De straaljagers staan buiten opgesteld. Neem plaats in de cockpit van de Saab Viggen en de MiG straaljager en ervaar hoe het is om een straaljagerpiloot te zijn. Ontdek waar de verschillende knopjes voor zijn en ontrafel andere geheimen, zoals de schietstoel.

Stormbaan
Trotseer de enorme vliegtuigstormbaan op het buitenterrein en kijk wie het snelste is. Kruip door de tunnels, slalom tussen de palen door en klim tot 6 meter hoogte. Durf jij het aan?

Straaljagersprint
Ben jij net zo snel als een straaljager? Trek een sprintje op de renbaan en meet zo je eigen snelheid!

Praktische informatie

Datum: 25 april t/m 3 mei
Prijs: Alle extra activiteiten van de Straaljagerweken zijn inbegrepen bij een standaard ticket tot Aviodrome. Museumjaarkaarten hebben gratis toegang.

Bestel nu je tickets voor de Straaljagerweken

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen