Fly-in: Rescue Heroes

17 t/m 18 augustusHaal de held in jezelf naar boven tijdens Fly-in: Rescue Heroes! Ontmoet helden, bekijk grote brandweerwagens en prachtige politieauto's en klauter over de stormbaan.

Ook dit jaar organiseert Aviodrome weer een Fly-in, hét evenement voor de hele familie! Tijdens de Fly-in komen er vanuit het buitenland bijzondere vliegtuigen naar Aviodrome gevlogen, die normaal gesproken niet te zien zijn. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende activiteiten voor jong en oud! Bekijk hieronder het programma en ontdek wat voor leuks de Fly-in te bieden heeft.

 

Bewonder de enorme brandweerwagens en prachtige politie voertuigen en laat zien hoe stoer je bent op de enorme stormbaan. Echte helden kunnen abseilen vanuit het 19 meter hoge vrachtruim van onze Boeing. Kleine helden kunnen op de foto met Chase en Skye van de televisieserie Paw Patrol.

Dit jaar komt er een uniek toestel ingevlogen: de enige vliegende Junkers F13 ter wereld! Destijds was de Junkers het eerste volledig metalen vliegtuig ooit waarvan de eerste in 1919 geproduceerd is. Hoewel de passagiers voor die tijd er erg comfortabel bijzaten, bevonden de stoelen van piloten zich buiten.

Fly-In: Rescue Heroes is hét evenement waarbij je helden ontmoet en de held in jezelf naar boven haalt.

Alle stoere activiteiten zitten inbegrepen in een regulier entreeticket voor Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Het belooft een spectaculair weekend te worden bij Aviodrome. Wil jij er ook bij zijn? Koop dan snel je tickets!

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen