Fly-In: Rescue Heroes

17 t/m 18 augustusHaal de held in jezelf naar boven tijdens Fly-In: Rescue Heroes! Ontmoet helden, bekijk grote brandweerwagens en prachtige politieauto's en klauter over de stormbaan.

Fly-In: Rescue Heroes is hét evenement waarbij je helden ontmoet en de held in jezelf naar boven haalt. Er komen bijzondere vliegtuigen naar Aviodrome gevlogen, die normaal gesproken niet te zien zijn. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende activiteiten voor jong en oud! Bekijk hieronder het programma en ontdek wat voor leuks de Fly-In te bieden heeft.

Ontmoet PAW Patrol
Alle redders verzamelen! Chase en Skye leggen even hun heldhaftige taken neer om kleine helden te ontmoeten bij Aviodrome. Ga met je helden op de foto in het Schipholgebouw.
11:30-12:00 / 12:30-13:00 / 14:00-14:30 / 15:00-15:30

Help de Brandweer
De échte brandweer is aanwezig om te vertellen welke heldendiensten hun dagelijks verrichten. Bekijk de wagens en blus samen met de jeugdbrandweer het vuur!

Ontdek de held in jezelf
Spring uit het vrachtruim van de Boeing zonder dat je ergens aan vastzit! Landen doe je op een enorme airbag: gegarandeerd kriebels in de buik. Bewijs vervolgens dat je de snelste bent op de enorme vliegtuig stormbaan en meet je snelheid bij de straaljagersprint.

Bekijk glimmende vliegtuigen
De unieke en authentieke Lockheed L12 komt helemaal vanuit Duitsland gevlogen. Dit glimmende toestel stamt uit 1937 en Fly-In: Rescue Heroes is het eerste evenement waar de eigenaren aan deelnemen met dit toestel. Daarnaast gaat de Uiver de zon in (als het weer het toelaat) en komen vanuit het hele land glimmende vliegtuigen richting Aviodrome gevlogen.

We vertellen je graag waarom de Lockheed zo’n bijzonder vliegtuig is! In 1942 ontsnapte Frederik Pelder met eenzelfde type toestel aan de Japanners. En dat was zeker niet vanzelfsprekend…

Bewonder bijzondere voertuigen
Op zondag komen er prachtige antieke politievoertuigen hun sirenes laten loeien én een enorme Amerikaanse brandweerwagen pronkt gedurende het weekend op het platform. Ook de reddingsbrigade is van de partij met hun sloep.

Zing met de Stewardessen
Meteen bij binnenkomst begint het feest al: 2 stewardessen heten je al zingend welkom en zetten je gehele familie stoer op de foto. Bijgekomen van het swingen maken sminckers je heldenlook vervolgens helemaal af.

Zie de Dutch Dakota vliegen
Gedurende het weekend zal de Dakota meermaals zijn motoren starten op ons park. Zie de pure kracht en kijk hoe het vliegtuig de lucht in gaat. Meevliegen? Dat kan! Plaatsen zijn te boeken op www.dutchdakota.nl.

Alle stoere activiteiten zitten inbegrepen in een regulier entreeticket voor Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Het belooft een spectaculair weekend te worden bij Aviodrome. Wil jij er ook bij zijn? Koop dan snel je tickets!

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen