Groepen


Leerzame beleving delen met velen

Ook voor grote groepen is Aviodrome het ideale dagje uit. Of je nu komt voor een leerzame dag, een gezellige dag, een actieve dag of een combinatie van deze factoren, Aviodrome heeft voor jou een passend arrangement.

Bekijk de groepsbrochure

Bekijk de groepsprijzen 


Groepsarrangementen

Een familiedag, vriendenuitje of groepsactiviteit staat bij Aviodrome voor een unieke beleving voor jong en oud. Samen tot grote hoogte stijgen tijdens de rondleiding om daarna te landen met een heerlijke lunch.

Kinderfeestje

Voor een kinderfeestje met heel veel hoogtepunten ben je bij Aviodrome aan het juiste adres. Spannend, actief én leerzaam voor jongens en meisjes!

Scholen

Een schoolreisje bij Aviodrome combineert educatie met een dag vol plezier. Geniet met de hele klas van een dagje in de wolken en kijk je ogen uit bij Aviodrome.


Zakelijke mogelijkheden

Bij Aviodrome zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijke evenementen. Door de unieke sfeer leiden evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten.


Voordelig kaarten afnemen als bedrijf of organisatie

Wil je jouw medewerkers, klanten of gasten trakteren op een leuk dagje uit? Bestel dan tegen een voordelig tarief consignatiekaarten om vervolgens zelf te verstrekken aan medewerkers, klanten of gasten. Met deze entreetickets kunnen zij op eigen gelegenheid Aviodrome bezoeken en hoeven zij dus niet in groepsverband naar binnen te komen. Het minimum aantal te bestellen consignatiekaarten is 20.

Bestel hier consignatiekaarten

(je wordt doorverwezen naar de website van Libéma)