Groepen

Aviodrome biedt een leuke en leerzame beleving om te delen met velen. Groepen zijn door de coronamaatregelen beperkt welkom. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 088-9000360.

Leerzame beleving delen met velen

Ook voor grote groepen is Aviodrome het ideale dagje uit. Of je nu komt voor een leerzame dag, een gezellige dag, een actieve dag of een combinatie van deze factoren, Aviodrome heeft voor jou een passend arrangement.

Bekijk de groepsbrochure

Bekijk de groepsprijzen 

Meer informatie & boeken


Groepsarrangementen

Een familiedag, vriendenuitje of groepsactiviteit staat bij Aviodrome voor een unieke beleving voor jong en oud. Samen tot grote hoogte stijgen tijdens de rondleiding om daarna te landen met een heerlijke lunch.

Kinderfeestje

Voor een kinderfeestje met heel veel hoogtepunten ben je bij Aviodrome aan het juiste adres. Spannend, actief én leerzaam voor jongens en meisjes!

Scholen

Een schoolreisje bij Aviodrome combineert educatie met een dag vol plezier. Geniet met de hele klas van een dagje in de wolken en kijk je ogen uit bij Aviodrome.


Zakelijke mogelijkheden

Bij Aviodrome zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijke evenementen. Door de unieke sfeer leiden evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten.


Consignatie

Wil je jouw medewerkers of gasten trakteren op een leuk dagje uit? Bestel dan tegen een extra voordelig tarief kaartjes voor Aviodrome, zodat de medewerkers direct kunnen beginnen aan hun dagje uit en eventuele wachtrijen kunnen vermijden. Het minimum aantal te bestellen kaarten is 25. Neem contact met ons op om consignatie tickets te bestellen.

Contact opnemen