• Aanvliegroute:
 • Home
 • Groepen

Groepen

Aviodrome biedt een leuke en leerzame beleving om te delen met velen. Direct advies of reserveren voor een kinderfeestje, scholen of groepen? Neem contact met ons op via 088-9000360.

Leerzame beleving delen met velen

Ook voor grote groepen is Aviodrome het ideale dagje uit. Of je nu komt voor een leerzame dag, een gezellige dag, een actieve dag of een combinatie van deze factoren, Aviodrome heeft voor jou een passend arrangement.

Bekijk groepsprijzen                                 Meer informatie & boeken


 • Familie en vrienden

  Een familie- of vriendendag staat bij Aviodrome voor een unieke beleving voor jong en oud. Samen tot grote hoogte stijgen tijdens de rondleiding om daarna te landen met een heerlijke lunch.

  Bekijk mogelijkheden
 • Kinderfeestje

  Voor een kinderfeestje met heel veel hoogtepunten ben je bij Aviodrome aan het juiste adres. Spannend, actief én leerzaam voor jongens en meisjes!

  Bekijk mogelijkheden
 • Scholen

  Een schoolreisje bij Aviodrome combineert educatie met een dag vol plezier. Geniet met de hele klas van een dagje in de wolken en kijk je ogen uit bij Aviodrome.

  Bekijk mogelijkheden

 • Zakelijke mogelijkheden

  Bij Aviodrome zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijke evenementen. Door de unieke sfeer leiden evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten.

  Naar Aviodrome Zakelijk

Consignatie

Wil je jouw medewerkers of gasten trakteren op een leuk dagje uit? Bestel dan tegen een extra voordelig tarief kaartjes voor Aviodrome, zodat de medewerkers direct kunnen beginnen aan hun dagje uit en eventuele wachtrijen kunnen vermijden. Het minimum aantal te bestellen kaarten is 25. Neem contact met ons op om consignatie tickets te bestellen.

Contact opnemen

dinsdag 11 december 2018

Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00