Flight Simulator weekend

16 t/m 17 maart
Vlieg zelf de wereld over in ieder type vliegtuig!

Aviodrome staat in het weekend van 16 en 17 maart volledig in het teken van virtueel vliegen. Het hele museum staat vol met flight simulators, nagebouwde cockpits en de nieuwste software om in ieder type vliegtuig de wereld over te vliegen. 200 deelnemers en fabrikanten, van over de hele wereld, komen dan naar het Aviodrome in Lelystad voor het grootste flight simulatorevenement ter wereld! En jij als bezoekers mag uiteraard ook een rondje vliegen in de verschillende simulatoren.

Livestream

Daarnaast kun je in het Filmtheater de livestream van FSElite, dé nieuwswebsite in de Flight Simulation-industrie bijwonen. Tijdens deze livestream kun je meekijken naar product aankondigingen en deelnemen aan paneldiscussies, waar experts en enthousiastelingen waardevolle inzichten delen.

Tickets

 

 

Inbegrepen bij ticket:

Om deze flight simulators te zien en te bedienen hoef je niets extra’s te betalen. Met een regulier ticket voor Aviodrome heb je toegang tot ze allemaal.

Exclusief, workshops door MobiFlight:

In het Boeing 747 vrachtruim organiseert MobiFlight twee leuke en informatieve workshops. Aan deze workshops kunnen maximaal 15 personen per groep deelnemen. Opgeven of het stellen van vragen kan via MobiFlight, deze activiteit wordt namelijk niet door of via Aviodrome georganiseerd. Bekijk de workshops of geef je op voor deelname en klik hier.

Let op: het museum staat dit weekend vol simulators
Is virtueel vliegen of flight simulators niet aan jou besteed of wil je liever in alle rust ons museum bezoeken? Dan is het misschien voor jou fijner om een andere dag jouw bezoek te plannen. Het museum is in het weekend van 16 en 17 maart gericht op simulaties waardoor enkele reguliere activiteiten gesloten zijn (denk bijvoorbeeld aan het filmtheater).

Bekijk meer informatie over het event en de deelnemers op FSWeekend.nl.

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen