Cabin crew opleiding

29 april - 7 meiBezoek deze meivakantie Luchtvaartmuseum Aviodrome, volg de Cabin Crew Opleiding en word steward of stewardess!

Ga jij tijdens een dagje Aviodrome naar huis met een steward- of stewardessendiploma? Kom deze meivakantie langs bij hét luchtvaartmuseum van Nederland en stap tijdens jouw bezoek ook aan boord van onze Boeing 747. Echte stewards en stewardessen leren jou dan de kneepjes van het vak.

Tickets

Paspoort
Aan boord van het vliegtuig ontvang je een speciaal paspoort, helaas ontbreken er nog 5 stempels. Aan jou om het paspoort compleet te maken! Maar dat gaat niet vanzelf… Luister naar wat de steward(essen) te vertellen hebben en breng meteen de kennis in praktijk.

Kruip in de huid van een steward(ess)
Ontdek de verschillende taken van het cabinepersoneel en voer de taken zelf uit. Het cabinepersoneel is verantwoordelijk voor de veiligheid aan boord, dus er komt nog heel wat bij kijken. Zoek de juiste stoelnummers, controleer of het toestel klaar is voor vertrek, vul een trolley met het juiste eten & drinken en leer welke noodsituaties zich in de lucht voor kunnen doen.

Alle stempels in je Aviodrome paspoort verzameld? Dan ben je klaar om op reis te gaan!

Datum: van 29 april t/m 7 mei
Prijs: alle activiteiten van de cabin crew opleiding zijn inbegrepen bij een entreeticket tot Aviodrome. Houders van de Museumkaart h
ebben gratis toegang.


Andere evenementen

Bekijk alle evenementen