Breng straalmotoren tot leven

Kom naar Luchtvaartmuseum Aviodrome en breng straalmotoren tot leven. Laat je omverblazen door de straaljagerexpositie “Sneller dan het geluid” waar van alles te beleven is! Schiet van je stoel, vlieg naar de button hieronder en bestel jouw tickets.

Bestel tickets

 

Straaljagerexpositie

In de permanente expositie “Sneller dan het geluid” ontdek je alles over straaljagers. Je komt langs de allermooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, zoals de Gloster Meteor, Lockheed F-104 Starfighter en de Fokker S.14.

In deze expositie stap je iedere keer in een andere ruimte met andere belevingen. Laat je meevoeren door het historische verhaal van Frank Whittle, de ontdekker van de straalmotor en herbeleef de tijd van toen. Ook maak je kennis met de allereerste straaljager van Nederland!

Maak je op voor een onvergetelijke beleving. Test jouw skills in de vliegsimulator! Krijg kippenvel wanneer je zelf een straalmotor tot leven brengt en meet jouw snelheid aan die van een straaljager. Een leuke herinnering meenemen voor thuis? Maak een foto in de cockpit van een echte straaljager! 


Alvast weten wat je te wachten staat?

Bekijk de video. We verklappen natuurlijk niet te veel. Wat jij in de verschillende ruimtes gaat zien en kunt doen ontdek jij zelf bij Aviodrome!  

 

Kortom: de straaljagerexpositie blaast je omver!

Bestel tickets


Bekijk wat er nog meer te doen is:

Niets missen?

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Aviodrome nieuws via onze kanalen op Facebook en Instagram. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief