Nieuw! Straaljagerexpositie “sneller dan het geluid”

In de permanente expositie “Sneller dan het geluid” ontdek je alles over straaljagers en breng jij straalmotoren tot leven. Je komt langs de allermooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, zoals de Gloster Meteor, Lockheed F-104 Starfighter en de Fokker S.14. Kortom: onze nieuwste straaljagerexpositie blaast je omver! De tijd vliegt bij Aviodrome! Plan snel jouw bezoek.

Tickets

In deze permanente expositie stap je iedere keer in een andere ruimte met andere belevingen. Van de ontdekking van de straalmotor door Frank Whittle tot aan de eerste straaljager van Nederland. Je ontdekt het allemaal! Maak je op voor een onvergetelijke beleving. Waarbij je zelf ontdekt hoe een straalmotor werkt en waar je jouw eigen snelheid kunt meten aan de snelheid van een straalmotor. Een leuke herinnering voor thuis? Maak een foto in de cockpit van een echte straaljager! 


Alvast weten wat je ongeveer te wachten staat?

Bekijk de video. We verklappen natuurlijk niet te veel. Wat jij in de verschillende ruimtes gaat zien en kunt doen ontdek jij zelf bij Aviodrome!  


Bekijk wat er nog meer te doen is:

Niets missen?

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Aviodrome nieuws via onze kanalen op Facebook en Instagram. Of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief