Veelgestelde vragen

Vlieg door de veelgestelde vragen aan Aviodrome!

Abonnementen

Waar en wanneer kan ik een abonnement aanschaffen?

Aviodrome geeft geen abonnementen uit. Wel kun je bij Aviodrome een Museumkaart aanschaffen waarmee je Aviodrome en andere musea een jaar lang kunt bezoeken. De Museumjaarkaart moet fysiek meegenomen worden en kan NIET gescand worden vanaf je telefoon.

Algemeen

Wat zijn de openingstijden?

Aviodrome is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens alle officiële schoolvakanties is Aviodrome ook op maandag open. Bekijk hier alle data.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen naar het park?

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Als je niet de hele dag met eten rond wilt lopen, is dat ook geen probleem, want in het Aviodrome restaurant kun je genieten van een smaakvolle vliegtuigmaaltijd!

Bekijk hier onze horeca mogelijkheden

Mag ik huisdieren meenemen naar Aviodrome?

Huisdieren zijn bij Aviodrome niet toegestaan. Alleen hulphonden, zoals blindegeleidehonden, mogen het park op.

Ik wil graag werken bij Aviodrome. Hebben jullie nog vacatures?

Alle openstaande vacatures (ook stageplaatsen) vind je op www.werkenbijlibema.nl.

Hoe kan ik contact opnemen met Aviodrome?

Voor algemene vragen kunt u het beste per mail of telefonisch contact opnemen met Aviodrome. Bekijk hier de contactgegevens.

Overige op- of aanmerkingen kunt u het beste per mail versturen naar info@libemafunfactory.nl.

Ik wil trouwen bij Aviodrome. Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan door te bellen naar 088-9000360 of te mailen naar info@libemafunfactory.nl. Kijk voor alle mogelijkheden op www.aviodromezakelijk.nl.

Mag ik roken in Aviodrome?

Vanaf 1 oktober 2023 is Luchtvaartmuseum Aviodrome geheel rookvrij. Roken is alleen nog toegestaan in de rookzone die zich uit het zicht van de bezoekers bevindt. De rookzone vind je aan de linkerzijde naast het hoofdgebouw, tussen het gebouw en de Boeing 747 in.

Prijzen

Waar kan ik tickets voor Aviodrome kopen?

Je kunt entreebewijzen via deze website kopen. Je ontvangt je entreebewijs dan in je mailbox, dat je voor je bezoek naar Aviodrome even uit kunt printen. De tweede mogelijkheid is om een kaartje aan de kassa van Aviodrome te kopen.

Ik heb een AttractiePas, maar moet ik dan wel de parkeerkosten betalen?

Als houder van de AttractiePas hoef je geen entreekosten te betalen, maar de parkeerkosten dienen wel betaald te worden. Deze bedragen bij Aviodrome € 7,50.

Hoe lang is mijn entreebewijs geldig?

Dat is afhankelijk van waar je het ticket hebt gekocht. Als je een entreebewijs op de website koopt, kun je kiezen voor een ticket met een bezoekdatum naar keuze. Deze tickets zijn geldig tot en met 31 december van het lopende jaar. Ook kun je kiezen voor een voordeelticket dat geldig is op een bepaalde datum

Wat is het parkeertarief van Aviodrome?

Parkeren kost € 7,50 per auto.

Toegankelijkheid

Is Aviodrome toegankelijk voor mindervaliden?

Aviodrome is zeer rolstoelvriendelijk. Helaas kunt u niet overal met een rolstoel komen bij Aviodrome.

Zo is het passagiersgedeelte van de Boeing 747 niet toegankelijk met de rolstoel vanwege de krappe gangpaden. Ook zijn een aantal vliegtuigen alleen toegankelijk met een trap die niet beschikken over een lift.

Verder zijn er veel mogelijkheden voor u om een spetterende dag te beleven bij Aviodrome in een rolstoel. Zo zijn er diverse liften aanwezig in de gebouwen en is het theater rolstoelvriendelijk.

Voor meer vragen over de toegankelijkheid voor mindervaliden kunt u contract opnemen met een van onze medewerkers. Voor gasten met een beperking hanteren wij een gereduceerd tarief. Deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa.

Contactinformatie

Heeft Aviodrome rolstoelen of krukken ter beschikking voor uitleen?

Wij hebben 3 rolstoelen ter beschikking die u kunt reserveren voor uw bezoek bij Aviodrome. Om een rolstoel te reserveren, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Contactinformatie

Kinderfeestje bij Aviodrome

Is het mogelijk om een kinderfeestje te vieren bij Aviodrome?

Dat kan zeker. Kinderfeestjes zijn van dinsdag tot en met zondag mogelijk, tussen de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over en/of reserveren van Kinderfeestje Aviodrome.

MUSEUMKAART / MUSEUMJAARKAART

Krijg ik met de Museumkaart gratis toegang tot Aviodrome?

Ja, Aviodrome accepteert de Museumkaart, dus hiermee mag je gratis naar binnen. De Museumjaarkaart moet fysiek meegenomen worden en kan niet gescand worden vanaf uw telefoon.

Bekijk hier meer informatie over de museumkaart en Aviodrome.

Verkoopt Aviodrome de Museumkaart?

Ja, bij Aviodrome kun je de Museumkaart aanschaffen. De verkoop van de Museumkaart is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Online tickets

Hoe lang is mijn entreebewijs dat ik online heb gekocht geldig?

Dit entreebewijs is tot een jaar na aankoopdatum geldig. Daarna kun je geen gebruik meer maken van het ticket. Als je een entreebewijs op de website koopt, kun je kiezen voor een ticket met een bezoekdatum naar keuze. Deze tickets zijn geldig tot en met 31 december van het lopende jaar. Ook kun je kiezen voor een voordeelticket dat geldig is op een bepaalde datum.

Wat is het voordeel van een online entreebewijs?

Je print deze thuis uit, waardoor je entreebewijs bij binnenkomst bij Aviodrome direct gescand kan worden en je niet in de rij bij de kassa hoeft te wachten.Je hebt ook de mogelijkheid om via de website voordeeltickets te kopen. Deze tickets zijn geldig op een bepaalde datum.

Hoe werkt het online bestellen?

Via www.aviodrome.nl/tickets kun je de stappen doorlopen. Via het eenvoudige betaalsysteem betaal je met een Creditcard of iDEAL en kun je het PDF-bestand op je computer openen. Vervolgens print je de entreebewijzen zelf uit. Ieder bewijs heeft een unieke barcode en wordt bij de ingang van Aviodrome elektronisch gecontroleerd.

Ik ben mijn entreebewijs kwijt. Wat nu?

Als aankoper ben je verantwoordelijk voor je eigen entreebewijs. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. Bij verlies van je online entreebewijs dien je deze opnieuw uit te printen. Dat doe je door de link in de bevestigingsmail aan te klikken.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu uitprinten?

Je kunt een mail sturen naar helpdesk@wheretocard.nl. Vermeld daarin de naam waaronder je de entreebewijzen besteld hebt en de datum waarop deze besteld zijn. De helpdesk zal je verder helpen.

Groepen

Wij willen met een groep naar Aviodrome komen. Kunnen wij een arrangement of rondleiding voor groepen boeken?

Ja, dat is mogelijk. Zo bieden we groepen tot twintig personen een rondleiding van 1 uur aan en kun je kiezen voor diverse arrangementen (minimaal twintig personen), waarbij de entree gecombineerd wordt met een smaakvol hapje en drankje. De mogelijkheden staan uitgebreider beschreven op de pagina Groepen.

Vrijwilligers

Hoe kan ik vrijwilliger worden bij Aviodrome?

Leuk dat je interesse hebt in een vrijwilligersfunctie bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! Je kunt je via deze pagina aanmelden.