Een zomervakantie vol vliegbeweging

Deze zomervakantie zit vol met spannende vliegavonturen bij Aviodrome. Bekijk tijdens de Fly-in dagen bijzondere vliegtuigen in actie. Test je skills als straaljagerpiloot bij de Straaljagerweken en doe mee met gave activiteiten. Bereid je voor op een zomer boordevol luchtvaartplezier.

Tickets & beschikbaarheid

Bekijk de activiteiten

  Straaljagerweken

  Tijdens de straaljagerweken zijn er tal van activiteiten met als thema straaljagers. Van straaljagerexpositie tot verschillende tests die je kunt afleggen om zo te kijken of je geschikt bent als straaljagerpiloot.

  Ontdek evenement

  Fly-in dagen

  Tijdens de Fly-In dagen zie je unieke vliegtuigen in actie. Bekijk van dichtbij hoe deze zeldzame toestellen langskomen, bezoek de verschillende demonstraties van experts en kom nog meer te weten over de geschiedenis van de luchtvaart.

  Ontdek evenement

Een zomer vol avonturen. Ontdek alle activiteiten die deze zomer zijn te beleven bij Aviodrome. Kom deze zomer ook langs bij Aviodrome!

Tickets

Let op: houd de evenement pagina's goed in de gaten voor het actuele programma. De activiteiten/demonstraties zijn afhankelijk van het weer en eventuele ander onvoorziene omstandigheden.

Daarnaast kun je ook onze social media-accounts volgen voor de laatste updates met betrekking tot dit evenement.