Omgeving

Aviodrome is net als Flevoland leuker en mooier dan je denkt.

Een bezoek aan Aviodrome kun je prima combineren met een verdere verkenning van Flevoland. We laten je graag onze ‘must do’s’ zien. Misschien de beste aanrader: blijf een nachtje slapen in Flevoland, want er is té veel te beleven.


thumb-omgeving-oostvaardersplassenOostvaardersplassen (Natuurreservaat)

Het natuurreservaat van internationale allure waar 2 jaar lang waanzinnig mooie natuurbeelden op zijn genomen voor de film ‘De Nieuwe Wildernis’.

Tip: boek een rondvlucht bij Aviodrome in één van de ‘Cessna 172 Skyhawks’ en ervaar dit stukje pracht door de ogen van een zeearend!

Meer informatie rondvlucht

 


bataviastad_logoBatavia Stad Fashion Outlet

Na al het avontuur, cultuur snuiven en natuur ervaren is het tijd voor een unieke dag shoppen. Nergens anders kan dit beter dan in Batavia Stad Fashion Outlet, vlakbij Aviodrome! Hier vind je alle nationale en internationale topmerken, van kids tot business fashion en van sport tot luxury brands, met 30-70% korting.

  • Bestel vliegensvlug tickets

    Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

  • Dagprogramma

    Naast de attracties en uitgebreide collectie zijn er ook dagelijks vele extra activiteiten bij Aviodrome. Met een ticket kan je meedoen aan interactieve rondleidingen, lezingen en nog meer veel activiteiten om jouw vluchtschema mee te vullen!