Veelgestelde vragen

Vlieg door de veelgestelde vragen aan Aviodrome!

Abonnementen

Aviodrome geeft geen abonnementen uit. Wel kun je bij Aviodrome een Museumkaart aanschaffen waarmee je Aviodrome en andere musea een jaar lang kunt bezoeken. De Museumjaarkaart moet fysiek meegenomen worden en kan NIET gescand worden vanaf je telefoon.

Algemeen

Nee, wanneer je een museumjaarkaart, VIP pas of een kortingsbon tot ons park hebt hoef je niet te reserveren. Toon jouw museumjaarkaart, VIP pas of kortingsbon aan de kassa en dan kan jouw bezoek bij ons beginnen!

Aviodrome is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens alle officiële schoolvakanties is Aviodrome ook op maandag open.

Bekijk hier alle data

.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Als je niet de hele dag met eten rond wilt lopen, is dat ook geen probleem, want in het Aviodrome restaurant kun je genieten van een smaakvolle vliegtuigmaaltijd!

Bekijk hier onze horeca mogelijkheden

Huisdieren zijn bij Aviodrome niet toegestaan. Alleen hulphonden, zoals blindegeleidehonden, mogen het park op.

Alle openstaande vacatures (ook stageplaatsen) vind je op www.werkenbijlibema.nl

Voor algemene vragen kunt u het beste per mail of telefonisch contact opnemen met Aviodrome.

Dit kan door contact op te nemen via organiseren@aviodrome.nl

Kijk voor alle mogelijkheden op www.aviodromezakelijk.nl

Kijk voor meer informatie hierover op

www.libema.nl/sponsoring

.

Deze informatie vind je op de pagina '

Evenementen in Aviodrome

'.

Vanaf 1 oktober 2023 is Luchtvaartmuseum Aviodrome geheel rookvrij. Roken is alleen nog toegestaan in de rookzone die zich uit het zicht van de bezoekers bevindt. De rookzone vind je aan de linkerzijde naast het hoofdgebouw, tussen het gebouw en de Boeing 747 in.

Prijzen

Je kunt entreebewijzen

via deze website kopen

. Je ontvangt je entreebewijs dan in je mailbox, dat je voor je bezoek naar Aviodrome even uit kunt printen. De tweede mogelijkheid is om een kaartje aan de kassa van Aviodrome te kopen.

Als houder van de AttractiePas hoef je geen entreekosten te betalen, maar de parkeerkosten dienen wel betaald te worden. Deze bedragen bij Aviodrome € 7,50.

Dat is afhankelijk van waar je het ticket hebt gekocht. Als je een entreebewijs op de website koopt, kun je kiezen voor een ticket met een bezoekdatum naar keuze. Deze tickets zijn geldig tot en met 31 december van het lopende jaar. Ook kun je kiezen voor een voordeelticket dat geldig is op een bepaalde datum

Parkeren kost € 7,50 per auto.

Toegankelijkheid

Aviodrome is zeer rolstoelvriendelijk. Helaas kunt u niet overal met een rolstoel komen bij Aviodrome.

Zo is het passagiersgedeelte van de Boeing 747 niet toegankelijk met de rolstoel vanwege de krappe gangpaden. Ook zijn een aantal vliegtuigen alleen toegankelijk met een trap die niet beschikken over een lift.

Verder zijn er veel mogelijkheden voor u om een spetterende dag te beleven bij Aviodrome in een rolstoel. Zo zijn er diverse liften aanwezig in de gebouwen en is het theater rolstoelvriendelijk.

Voor meer vragen over de toegankelijkheid voor mindervaliden kunt u contract opnemen met een van onze medewerkers. Voor gasten met een beperking hanteren wij een gereduceerd tarief. Deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa.

Contactinformatie

Wij hebben 3 rolstoelen ter beschikking die u kunt reserveren voor uw bezoek bij Aviodrome. Om een rolstoel te reserveren, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Contactinformatie

Kinderfeestje bij Aviodrome

Dat kan zeker. Kinderfeestjes zijn van dinsdag tot en met zondag mogelijk, tussen de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. 

Meer informatie over en/of reserveren van Kinderfeestje Aviodrome

.

MUSEUMJAARKAART

Ja, Aviodrome accepteert de Museumkaart, dus hiermee mag je gratis naar binnen. De Museumkaart moet fysiek meegenomen worden en kan niet gescand worden vanaf uw telefoon.

Bekijk hier meer informatie over de museumkaart en Aviodrome.

Ja, bij Aviodrome kun je de Museumkaart aanschaffen. De verkoop van de Museumkaart is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Online tickets

Dit entreebewijs is tot een jaar na aankoopdatum geldig. Daarna kun je geen gebruik meer maken van het ticket. Als je een entreebewijs op de website koopt, kun je kiezen voor een ticket met een bezoekdatum naar keuze. Deze tickets zijn geldig tot en met 31 december van het lopende jaar. Ook kun je kiezen voor een voordeelticket dat geldig is op een bepaalde datum.

Je print deze thuis uit, waardoor je entreebewijs bij binnenkomst bij Aviodrome direct gescand kan worden en je niet in de rij bij de kassa hoeft te wachten. Deze tickets zijn geldig op een bepaalde datum.

Via

https://tickets.aviodrome.nl/bestellen

kun je de stappen doorlopen. Via het eenvoudige betaalsysteem betaal je met een Creditcard of iDEAL en kun je het PDF-bestand op je computer openen. Vervolgens print je de entreebewijzen zelf uit. Ieder bewijs heeft een unieke barcode en wordt bij de ingang van Aviodrome elektronisch gecontroleerd.

Als aankoper ben je verantwoordelijk voor je eigen entreebewijs. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. Bij verlies van je online entreebewijs dien je deze opnieuw uit te printen. Dat doe je door de link in de bevestigingsmail aan te klikken.

Je kunt een mail sturen naar

helpdesk@wheretocard.nl

. Vermeld daarin de naam waaronder je de entreebewijzen besteld hebt en de datum waarop deze besteld zijn. De helpdesk zal je verder helpen.

Groepen

Ja, dat is mogelijk. Zo bieden we groepen tot twintig personen een rondleiding van 1 uur aan en kun je kiezen voor diverse arrangementen (minimaal twintig personen), waarbij de entree gecombineerd wordt met een smaakvol hapje en drankje. De mogelijkheden staan uitgebreider beschreven op de pagina

Groepen

.

Vrijwilligers

Leuk dat je interesse hebt in een vrijwilligersfunctie bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! Je kunt je via deze pagina aanmelden.