Kinderfeestje Check-In

Er is maar één plek waar je in de wolken bent met je verjaardagsfeestje: Aviodrome!

Houd jouw tickets bij de hand, want met dit kinderfeestje check jij in voor een super gaaf feestje tussen de vliegtuigen. Je leert van alles over luchtvaart en je kunt ondertussen klimmen tussen de vliegtuigen, oude vliegtuigen bekijken en passerende toestellen spotten op het buitenterrein. Daarnaast leer je bij Aviodrome hoe je jouw naam in morse code kunt seinen. Tijdens dit kinderfeestje maak je ook een speurtocht door het museum met als eindresultaat een piloten- of stewardessendiploma en kun je een spannende 4D-film bekijken over de luchtvaart in het grote theater.

Reserveer kinderfeestje Check-In

Inhoud kinderfeestje
  • Toegang tot Aviodrome
  • Leer jouw naam spellen in morse code
  • Toegang tot het theater waar je een 4D-film kunt bekijken
  • Een verrassing voor de jarige
Prijzen

Dit kinderfeestje is verkrijgbaar vanaf €9,95 per persoon en gratis voor personen met een museumjaarkaart.

Voorwaarden

Boekbaar van januari t/m december, van dinsdag t/m zondag tijdens de openingstijden van Aviodrome.

Dit kinderfeest is te reserveren vanaf minimaal 6 kinderen en 1 begeleider/volwassene. Per 4 kinderen kan er maximaal 1 volwassene/begeleider gereserveerd worden tegen het kinderfeesttarief.

Vragen?

Heb je nog meer informatie nodig? Neem dan contact op via info@libemafunfactory.nl of bel 088-9000360.

 

Bekijk alle kinderfeestjes


  • Dagprogramma

    Naast de attracties en uitgebreide collectie zijn er ook dagelijks vele extra activiteiten bij Aviodrome. Met een ticket kan je meedoen aan interactieve rondleidingen, lezingen en nog meer veel activiteiten om jouw vluchtschema mee te vullen!

  • Praktische informatie

    Net als bij een vlucht is een goede briefing voordat je Aviodrome bezoekt belangrijk. Bekijk alle praktische informatie die je nodig hebt voor dagje in de wolken bij Aviodrome.