Arrangementen

Een familiedag, vriendenuitje of groepsactiviteit staat bij Aviodrome voor een unieke beleving voor jong en oud. Samen tot grote hoogte stijgen tijdens de rondleiding om daarna te landen met een heerlijke lunch.

Jong en oud vermaken zich bij Aviodrome, waardoor Aviodrome dé ideale locatie is voor een familiedag of vriendenuitje. Bij het museum, de Boeing 747, het Platform Lelystad Airport en de Entreezone kunnen de volwassenen hun ogen uitkijken. De kinderen kunnen zich vervolgens uitleven op de vele speeltoestellen en voelen zich een echte piloot in de flight simulator!

Om een familiedag of vriendenuitje extra gezellig te maken biedt Aviodrome verschillende groepsarrangementen, waarbij de toegang tot het museum gecombineerd wordt met een smaakvolle versnapering.

Aviodrome biedt verschillende groepsarrangementen om een gezellige dag uit met een groot gezelschap nog leuker te maken. Elk groepsarrangement combineert entreetoegang tot het museum met verschillende heerlijke versnaperingen, waardoor je elk moment van de dag kan vertrekken.

Groepsarrangementen (vanaf 20 betalende personen)StandaardZorginstellingenOp vertoon van museumkaart*
Arrangement Connie
(entree, 2 kopjes koffie/thee of flesje ranja met appeltaart en slagroom. Ook als to go te boeken, dan i.p.v. 2 kopjes koffie/thee, keuze uit 1 kopje koffie/cappuccino/warme chocolademelk/thee).
€ 20,95 p.p.

Vraag aan

€ 16,95 p.p.

Vraag aan

€ 8,00 p.p.
Arrangement Uiver – to go of aan tafel
(entree, bon friet met frietsaus, snack, petfles frisdrank incl. statiegeld)
€ 21,95 p.p.

Vraag aan

€ 17,95 p.p.

Vraag aan

€ 9,40 p.p.
Arrangement Dakota
(entree, sandwich gezond, sandwich kip truffelmayo, zacht broodje eiersalade, zacht broodje bieten geitenkaasspread, koffiebroodje, koffie/thee/ jus d’orange/melk).
€ 28,95 p.p.

(Voor kinderen 21,95 p.p. met kinderlunch)

Vraag aan

€ 24,95 p.p.

Vraag aan

€ 18,00 p.p.
Koffie & lekkers – to go of aan tafel
(entree, 2 kopjes koffie/thee of ranja met keuze uit saucijzenbroodje/kaasbroodje/appelflap. Ook als to go te boeken, dan i.pv. 2 kopjes koffie/thee, keuze uit 1 kopje koffie/thee/cappuccino/warme chocolademelk).
€19,95 p.p.

Vraag aan

€15,95 p.p.

Vraag aan

€7,00 p.p.
Businessclass
(entree, luxe broodjes met meerdere variaties in beleg (met onder andere: hard broodje gezond, broodje Carpaccio, broodje gerookte kip & spek, broodje eiersalade), een koffiebroodje + koffie/thee/jus d’orange/melk).
€31,95 p.p.

Vraag aan

€19,50 p.p.
Koffie & Koek – to go of aan tafel
(entree, 2 kopjes koffie/thee of ranja met een luxe koek. Ook als to go te boeken, dan i.pv. 2 kopjes koffie/thee, keuze uit 1 kopje koffie/thee/cappuccino/warme chocolademelk).
€19,95 p.p.

Vraag aan

€13,95 p.p.

Vraag aan

€6,75 p.p.
Gezonde lunch to go
(entree, bon voor petfles Sourcy blauw of rood incl. statiegeld, bruin broodje kaas, bruin broodje eiersalade, krentenbol en handfruit).
€21,95 p.p.

Vraag aan

€12,50 p.p.
Luxe lunch to go
(entree, donkere sandwich kip en mango, wrap met kruidenroomkaas, sla en rauwkostmix, fruitsalade, flesje vers sap en een muffin)
€26,95 p.p.

Vraag aan

€21,15 p.p.

* Deze arrangementen gelden ook voor zorginstellingen. Bekijk de prijzen voor de aangepaste prijzen.* Het aantal met de museumkaart dient 5 dagen voor bezoekdatum bekend te zijn.

Daarnaast zijn deze arrangementen verder uit te breiden met de volgende extra’s:

Friet met frietsaus€3,50 p.p.
Kroket/frikandel/kaassoufflé€2,40 p.p.
Jus ‘d Orange€3,95 p.p.
Frisdrank (petfles incl. statiegeld)€3,65 p.p.
Raketijsje€1,25 p.p.
2 soorten soep€5,50 p.p.
Kaas- of saucijzenbroodje€3,40 p.p.
Broodje kroket€3,50 p.p.
Handfruit€1,25 p.p.

 

Jullie kunnen bij Aviodrome natuurlijk op eigen houtje alle historische toestellen bekijken, maar voor alle verhalen achter de vliegtuigen en leuke anekdotes kunnen jullie ook een gids van Aviodrome inschakelen. Deze bewandelt samen met jullie de route van het themapark en licht allerlei bezienswaardigheden toe. Hiermee haal je echt alles uit je bezoek aan Aviodrome. De rondleiding duurt 1 uur en natuurlijk mag je daarna nog zelf een vlucht nemen naar alle attractiezones.

Het leuke aan een rondleiding door Aviodrome is onder andere dat je leuke en interessante weetjes te horen krijgt, ook die niet op de bordjes staan. Hierdoor word je zelf nog een expert op het gebied van vliegtuigen en de vlieghistorie. Per rondleiding kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Groepen van meer dan 20 personen kunnen uiteraard meerdere rondleidingen boeken. De kosten hiervoor bedragen € 79,95 per rondleiding.

Voor grotere groepen vanaf 20 personen gelden bij Aviodrome speciale prijzen. Zodoende wordt een uitje naar Aviodrome extra aantrekkelijk. Een tweede voordeel van met vrienden en familie naar Aviodrome komen, is dat je al je belevingen direct met iedereen kunt delen. Treed dus in de voetsporen van vele groepen die jullie voor gingen en maak ook een mooie ontdekkingsreis bij Aviodrome.

Type groepPrijs*Vroegboekkorting
Standaard

Vraag aan

€ 15,95 per persoonn.v.t.
Zorginstellingen

Vraag aan

€ 10,95 per persoonn.v.t.

*Deze prijzen gelden niet in combinatie met andere acties en kortingen

Een groepsuitje organiseren bij Aviodrome? Wij helpen je graag!


  • Dagprogramma

    Naast de attracties en uitgebreide collectie zijn er ook dagelijks vele extra activiteiten bij Aviodrome. Met een ticket kan je meedoen aan interactieve rondleidingen, lezingen en nog meer veel activiteiten om jouw vluchtschema mee te vullen!

  • Praktische informatie

    Net als bij een vlucht is een goede briefing voordat je Aviodrome bezoekt belangrijk. Bekijk alle praktische informatie die je nodig hebt voor dagje in de wolken bij Aviodrome.