Groepsarrangementen

Een familiedag, vriendenuitje of groepsactiviteit staat bij Aviodrome voor een unieke beleving voor jong en oud. Samen tot grote hoogte stijgen tijdens de rondleiding om daarna te landen met een heerlijke lunch.

Jong en oud vermaken zich bij Aviodrome, waardoor Aviodrome dé ideale locatie is voor een familiedag of vriendenuitje. Bij het museum, de Boeing 747, het Platform Lelystad Airport en de Entreezone kunnen de volwassenen hun ogen uitkijken. De kinderen kunnen zich vervolgens uitleven op de vele speeltoestellen en voelen zich een echte piloot in de flight simulator!

Om een familiedag of vriendenuitje extra gezellig te maken biedt Aviodrome verschillende groepsarrangementen, waarbij de toegang tot het museum gecombineerd wordt met een smaakvolle versnapering.

Nu aanvragen

Aviodrome biedt verschillende groepsarrangementen om een gezellige dag uit met een groot gezelschap nog leuker te maken. Elk groepsarrangement combineert entreetoegang tot het museum met verschillende heerlijke versnaperingen, waardoor je elk moment van de dag kan vertrekken.

Groepsarrangementen (vanaf 20 betalende personen)StandaardZorginstellingenOp vertoon van museumkaart*
Arrangement Connie
(entree, koffie met appelgebak)
€ 18,95 p.p.€ 14,95 p.p.€ 7,00 p.p.
Arrangement Uiver
(entree, bon friet met frietsaus, snack, petfles frisdrank)
€ 20,10 p.p.€ 18,10 p.p.€ 8,65 p.p.
Arrangement Dakota
(entree en lunch)
€ 26,95 p.p.€ 23,95 p.p.€ 15,95 p.p.
Arrangement Boeing
(entree, koffie met appelgebak, lunch)
€ 31,95 p.p.€ 29,95 p.p.€ 22,95 p.p.
Arrangement Aviodrome-Batavialand
(entree Aviodrome en Batavialand, koffie met appelgebak, lunch)
€ 45,45 p.p.
€ 30,70 p.p. voor kinderen
(3 t/m 11 jaar)
€ 23,95 p.p.
Koffie & lekkers to go
(entree, koffie, thee of cappuccino en gevulde koek, appelflap, kaas- of saucijzenbroodje)
€17,95€13,95€4,95
Lunch to go
(entree, koffie, thee of cappuccino en lunchpakket)
€23,95€19,95€10,95

* Deze arrangementen gelden ook voor zorginstellingen. Bekijk de prijzen voor de aangepaste prijzen.* Het aantal met de museumkaart dient 5 dagen voor bezoekdatum bekend te zijn.

De arrangementen Dakota en Boeing bestaan uit een standaard lunchbuffet met koffie, thee, melk, diverse soorten broodjes, krentenbol, luxe beleg zoals ham, kaas, roomkaas, filet american, ei, rauwkost, Becel, roomboter en zoet beleg. Daarnaast zijn deze arrangementen verder uit te breiden met de volgende extra’s:

Friet met frietsaus€3,25 p.p.
Kroket€2,20 p.p.
Jus ‘d Orange€3,95 p.p.
2 soorten soep€3,95 p.p.
Kaas- of saucijzenbroodje€2,95 p.p.

Nu aanvragen

Jullie kunnen bij Aviodrome natuurlijk op eigen houtje alle historische toestellen bekijken, maar voor alle verhalen achter de vliegtuigen en leuke anekdotes kunnen jullie ook een gids van Aviodrome inschakelen. Deze bewandelt samen met jullie de route van het themapark en licht allerlei bezienswaardigheden toe. Hiermee haal je echt alles uit je bezoek aan Aviodrome. De rondleiding duurt 1 uur en natuurlijk mag je daarna nog zelf een vlucht nemen naar alle attractiezones.

Het leuke aan een rondleiding door Aviodrome is onder andere dat je leuke en interessante weetjes te horen krijgt, ook die niet op de bordjes staan. Hierdoor word je zelf nog een expert op het gebied van vliegtuigen en de vlieghistorie. Per rondleiding kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Groepen van meer dan 20 personen kunnen uiteraard meerdere rondleidingen boeken. De kosten hiervoor bedragen € 79,95 per rondleiding.

Nu aanvragen

Voor grotere groepen vanaf 20 personen gelden bij Aviodrome speciale prijzen. Zodoende wordt een uitje naar Aviodrome extra aantrekkelijk. Een tweede voordeel van met vrienden en familie naar Aviodrome komen, is dat je al je belevingen direct met iedereen kunt delen. Treed dus in de voetsporen van vele groepen die jullie voor gingen en maak ook een mooie ontdekkingsreis bij Aviodrome.

Type groepPrijs*Vroegboekkorting
Standaard€ 14,95 per persoonn.v.t.
Zorginstellingen€ 9,95 per persoonn.v.t.
Aviodrome en
Batavialand (combi entreetarief)
€ 24,45 per persoon, volwassenen
€ 17,75 per persoon, kind 3 t/m 11 jaar
n.v.t.

*Deze prijzen gelden niet in combinatie met andere acties en kortingen

Een groepsuitje organiseren bij Aviodrome? Wij helpen je graag!

Informatie aanvragen & boeken


  • Dagprogramma

    Naast de attracties en uitgebreide collectie zijn er ook dagelijks vele extra activiteiten bij Aviodrome. Met een ticket kan je meedoen aan interactieve rondleidingen, lezingen en nog meer veel activiteiten om jouw vluchtschema mee te vullen!

  • Praktische informatie

    Net als bij een vlucht is een goede briefing voordat je Aviodrome bezoekt belangrijk. Bekijk alle praktische informatie die je nodig hebt voor dagje in de wolken bij Aviodrome.