T2 Hangar

T2 HangarIn deze Hangar wordt er aan meerdere projecten gesleuteld. Hierdoor is de opstelling elke dag anders! Ruik de olie en bekijk de restauraties vanuit vogelperspectief.

Bekijk de restauratie vanuit de beste positie

Achter de deuren van de T2 Hangar worden vliegtuigen weer vliegklaar gemaakt. Voor jou als bezoeker blijft bij Aviodrome niets geheim, dus je mag ook deze hangar betreden en meekijken naar wat er zich in deze opslag- en werkplaats afspeelt. Bijzonder is dat je zelf vanaf een loopbrug van bovenaf op de vliegtuigen kunt neerkijken, terwijl restaurateurs hun best doen om defecte of verouderde toestellen weer ‘vleugels te geven’. Verder tref je in de Hangar een collectie die regelmatig naar het luchtruim opstijgt.

T2 Hangar: Reconstructie Britse Hangar uit 1940

De T2 Hangar bij Aviodrome is nagemaakt in de vorm en sfeer van een hangar van de Britse luchtmacht uit 1940. Terwijl je in deze hangar meekijkt met restauratiewerkzaamheden aan vliegtuigen, zet je in dit gebouw dus tegelijkertijd stappen in de geschiedenis. Deze hangar wordt door Aviodrome tevens volop gebruikt om vliegtuigen in op te slaan, dus kijk je ogen uit!

 

Collectie-stukken T2 Hangar

Benieuwd welke collectiestukken en projecten je allemaal kunt zien in de T2 Hangar?

Specificaties

Bouwjaar replica
2003
Bouwjaar origineel
1940

Meer uit onze collectie

Bekijk de gehele collectie