[object Object]

Beleef de Nederlandse luchtvaart bij Aviodrome

In een oppervlakte van 6.000 m2 doorloop je in chronologische volgorde de gehele fascinerende geschiedenis van de luchtvaart.

Ervaar nu het schiphol van de jaren ‘30

Bij Aviodrome kun je natuurlijk zelf alle bezienswaardigheden ontdekken, maar er zijn elke dag ook rondleidingen die worden gegeven door onze ‘piloten’, waarbij je allerlei interessante en leuke weetjes over de vliegtuigen meepikt maar vooral mee wordt genomen door hun enthousiaste én mooie verhalen. Rondleidingen worden zowel in de binnenexpositie als in de buitenexpositie gegeven. De medewerkers van Aviodrome vertellen je op een boeiende manier alles wat je moet weten over de vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.

Net zo mooi van binnen als van buiten

Weer of geen weer: Aviodrome is áltijd leuk! Ontdek tijdens slecht weer de binnenexpositie met een rondleiding, bezoek het 4D filmtheater of neem zelf plaats in de cockpit.


Neem de digitale rondleiding

Wil je alvast eens een digitaal kijkje nemen in onze buitenexpositie? Dat kan met onze eigen Streetview! Net als de rest van Aviodrome ontwikkelt de buitenexpositie continu, dus als je op hoogte wil zijn kan je het beste in het echt door het park lopen.

Ga digitaal wandelen