Een zomer vol vliegbeweging!

Deze zomervakantie zit vol met spannende vliegavonturen bij Aviodrome. Bekijk tijdens de Fly-in dagen bijzondere vliegtuigen in actie. Test je skills als straaljagerpiloot bij de Straaljagerweken en doe mee met gave activiteiten. Bereid je voor op een zomer boordevol luchtvaartplezier. Bekijk alle zomerse activiteiten

Tickets & beschikbaarheid

Meer dan 100 vliegtuigen

De leukste vliegbestemming

Ontdek een wereld vol avontuur

Leer alles over vliegen

Dit is aviodrome

 • Ontdek meer dan 100 vliegtuigen

 • Haal je Aviodrome-vliegbrevet!

 • Ervaar luchtvaart in het 4D-filmtheater

 • Uren binnen- en buitenavontuur

 • Beleving voor jong en oud

Bekijk attracties

Directe toegang met museumjaarkaart & vrienden loterij vip-kaart

Meer informatie

DE TIJD VLIEGT
BIJ LUCHTVAARTMUSEUM AVIODROME

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud. We vliegen bezoekers dagelijks langs onze uitgebreide collectie, een 4D-film en nog veel meer uitdagende activiteiten. Tijdens officiële schoolvakanties zijn we 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur.

DE COLLECTIE VAN AVIODROME

Aviodrome heeft een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Bekijk de hele collectie en kom de topstukken in het echt beleven bij Aviodrome.

RONDVLUCHTEN

Droom je ervan om zelf vlieguren te maken? Breng je hoofd in de wolken met een rondvlucht in bijvoorbeeld een Cessna 172 of Fokker S-11!

HOOGTEPUNT VOOR GROEPEN

Wist je dat een Boeing 747 ook plek biedt voor grote groepen? Ervaar ons terrein van 6000 m2 vol vliegtuigactie met de hele familie, alle collega’s of een complete vriendengroep.

  Travellers' Choice Award 2023

  Luchtvaartmuseum Aviodrome heeft in 2023 de Travellers' Choice Award gewonnen! Deze prijs is gebaseerd op de beoordelingen van duizenden bezoekers en erkent de beste bestemmingen wereldwijd.

  Meer informatie

  Reviews

  "Must do voor wie interesse heeft in luchtvaartgeschiedenis"

  "Heb dit museum bezocht met mijn 11-jarige kleinzoon die grote interesse heeft in de luchtvaart en het werd een geslaagd bezoek voor jong en oud..." meer lezen

[object Object]

Kinderfeestjes

[object Object]

Prijzen

[object Object]

Openingstijden