Een wel héél speciaal Buurman & Buurman weekend in Aviodrome!

Makers van Buurman & Buurman vliegen speciaal naar Nederland voor officiële boekpresentatie in het Aviodrome.

Buurman & Buurman bestaat dit jaar 40 jaar en daarom vieren zij op 19 en 20 november een wel héél speciaal feestje in Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Naast allerlei leuke Buurman & Buurman activiteiten komen Marek Beneš en Tomáš Eiselt, de makers van Buurman & Buurman, op zaterdag 19 november speciaal uit Tsjechië naar het Aviodrome. Zij zullen met de originele poppen demonsteren hoe een aflevering van Buurman & Buurman tot stand komt. Daarnaast wordt het jubileumboek A JE TO! Het verhaal van Buurman & Buurman gepresenteerd. 
    
Op originele wijze wordt tijdens de officiële boekpresentatie van het jubileumboek A JE TO! Het verhaal van Buurman & Buurman, geschreven door Robert Lagendijk en uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein, het eerste boek aangeboden aan Marek Beneš. De presentatie vindt tijdens het Buurman & Buurman weekend op 19 november om 11.00 uur officieel plaats in het Aviodrome. Aansluitend vindt er natuurlijk een signeersessie plaats!

Activiteiten tijdens Buurman & Buurman weekend
Het hele weekend zijn er diverse Meet & Greets, zodat bezoekers hun helden van dichtbij kunnen ontmoeten. Tijdens de Buurman & Buurman Kluskeet Experience kunnen alle bezoekers een speciale foto laten maken, welke na de bewerking zo lijkt alsof je midden in echte Buurman & Buurman omgeving staat. Bijvoorbeeld in de bekende auto of tussen de buurmannen in. Bij de Buurman & Buurman Kluskeet Experience kan ook geknutseld, gekleurd en gespeeld worden. Zo kunnen kinderen een masker maken, meedoen aan de Buurman & Buurman quiz die zal uitmaken wie de grootste fan van Nederland is én meespelen met de nieuwe Buurman & Buurman app. Ook is er een groot springkussen en krijgt elk kind een button en masker van Buurman & Buurman 40 jaar cadeau.

Bekijk Buurman & Buurman op het grootste scherm van Nederland
De nieuwste 4-D film Skymania van het Aviodrome wordt speciaal tijdens het Buurman & Buurman weekend afgewisseld met afleveringen van het komische duo!

Het Buurman & Buurman weekend is gratis te bezoeken op vertoon van een museumjaarkaart. Voor openingstijden en verdere informatie, bekijk het evenement.

Heb je vragen over jouw bezoek aan Aviodrome? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.