[object Object]

Een wel héél speciaal Buurman & Buurman weekend in Aviodrome!

Makers van Buurman & Buurman vliegen speciaal naar Nederland voor officiële boekpresentatie in het Aviodrome.

Buurman & Buurman bestaat dit jaar 40 jaar en daarom vieren zij op 19 en 20 november een wel héél speciaal feestje in Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Naast allerlei leuke Buurman & Buurman activiteiten komen Marek Beneš en Tomáš Eiselt, de makers van Buurman & Buurman, op zaterdag 19 november speciaal uit Tsjechië naar het Aviodrome. Zij zullen met de originele poppen demonsteren hoe een aflevering van Buurman & Buurman tot stand komt. Daarnaast wordt het jubileumboek A JE TO! Het verhaal van Buurman & Buurman gepresenteerd. Op originele wijze wordt tijdens de officiële boekpresentatie van het jubileumboek A JE TO! Het verhaal van Buurman & Buurman, geschreven door Robert Lagendijk en uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein, het eerste boek aangeboden aan Marek Beneš. De presentatie vindt tijdens het Buurman & Buurman weekend op 19 november om 11.00 uur officieel plaats in het Aviodrome. Aansluitend vindt er natuurlijk een signeersessie plaats!

Activiteiten tijdens Buurman & Buurman weekend
Het hele weekend zijn er diverse Meet & Greets, zodat bezoekers hun helden van dichtbij kunnen ontmoeten. Tijdens de Buurman & Buurman Kluskeet Experience kunnen alle bezoekers een speciale foto laten maken, welke na de bewerking zo lijkt alsof je midden in echte Buurman & Buurman omgeving staat. Bijvoorbeeld in de bekende auto of tussen de buurmannen in. Bij de Buurman & Buurman Kluskeet Experience kan ook geknutseld, gekleurd en gespeeld worden. Zo kunnen kinderen een masker maken, meedoen aan de Buurman & Buurman quiz die zal uitmaken wie de grootste fan van Nederland is én meespelen met de nieuwe Buurman & Buurman app. Ook is er een groot springkussen en krijgt elk kind een button en masker van Buurman & Buurman 40 jaar cadeau.

Bekijk Buurman & Buurman op het grootste scherm van Nederland
De nieuwste 4-D film Skymania van het Aviodrome wordt speciaal tijdens het Buurman & Buurman weekend afgewisseld met afleveringen van het komische duo!

Het Buurman & Buurman weekend is gratis te bezoeken op vertoon van een museumjaarkaart. Voor openingstijden en verdere informatie, bekijk het evenement.