War Child plane pull bij Aviodrome Lelystad

Maak je sterk voor War Child tijdens de Plane Pull op zaterdag 19 september! Dit unieke evenement vindt plaats bij Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad. Deelnemers krijgen de kans om een Fokker 100 vliegtuig van 46.000 kilogram vooruit te (touw)trekken. Op deze wijze maken deelnemers zich letterlijk sterk voor War Child, want met het evenement wordt geld bijeengebracht voor kinderen in oorlogsgebieden.

Inschrijven voor dit unieke evenement kan via de website van stichting Sporters in Actie. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per persoon, hier zit ook een entreekaart voor het park bij. Het geld dat hiermee wordt opgehaald zal door Aviodrome namens alle deelnemers worden gedoneerd aan War Child.

‘Vliegen en kracht’

De gehele dag staat Aviodrome in het teken van ‘vliegen en kracht’. Naast het vliegtuigtrekken kunnen de deelnemers namelijk ook meedoen aan diverse andere uitdagende activiteiten, waaronder een aantal ‘sterkste man’-onderdelen zoals die bekend zijn van televisie. Verder vindt ook de finale van het NK Vrachtwagen trekken voor duo’s plaats en doet ‘sterkste man’ Richard van der Linden een poging het vliegtuig alleen te trekken.

Extra attracties

Voor zowel de deelnemers aan de Plane Pull als de toeschouwers/supporters is er de hele dag genoeg te doen. Tijdens dit evenement zijn er, naast de vliegtuigen en al het andere dat Aviodrome te bieden heeft, extra activiteiten zoals live optredens, extra attracties en speciale ‘sterkste kind’- onderdelen.

War Child

Marc Agtersloot, voorzitter van Sporters in Actie: “Er is momenteel nogal wat aan de hand in de wereld, daar kunnen en mogen wij onze ogen niet voor sluiten. War Child helpt al jaren kinderen in oorlogsgebieden. Kinderen mogen niet opgroeien in oorlog, nooit. En daar willen wij ons 19 september voor inzetten bij Aviodrome.”

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.sportersinactie.nl.

  • Contact

    Heeft u een vraag over de zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

  • Beleef Aviodrome

    Aviodrome bestaat uit meer dan 6000 m² vliegtuigpret. Ontdek wat er allemaal te doen is!