[object Object]

Vliegtuigjes vouwen in Aviodrome

Vouwvliegtuigjes zijn er in alle soorten en maten. Bij Aviodrome leer je tijdens de voorjaarsvakantie tijdens speciale workshops precies hoe je een supervliegtuig in elkaar vouwt. Doe vervolgens met jouw creatie mee aan de vouwvliegwedstrijd!

Tijdens de workshop worden diverse vliegtuigen gevouwen: van een simpel tot een heel goed vliegend vouwvliegtuigje. Hartstikke leuk en educatief bovendien. De deelnemers krijgen zo namelijk ook inzicht in hoe een vliegtuig vliegt en in de lucht blijft.

Rondleidingen

Natuurlijk kun je ook deelnemen aan rondleidingen met uitleg over Aviodrome, de nationale luchtvaartgeschiedenis, een bezoek aan de radiokamer en de simulators.

Vliegbrevet

Kinderen kunnen zich extra uitleven op de vele speeltoestellen (waaronder een levende bagageband). Door diverse testen met goed gevolg af te ronden, kunnen zij zelfs hun Aviodrome Vliegbrevet halen. Die vaardigheden worden getest tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en ook nog een stuurtest in trapvliegtuigjes tijdens de kinderpiloten- en stewardessenopleiding.