[object Object]

Vergaderen in hogere sferen bij Aviodrome

Tijdens de Nationale Vergaderweek 2012 van 24 september tot en met 5 oktober krijgen meeting planners speciale korting bij het boeken van een vergadering in Aviodrome Lelystad Airport. Zo kunnen geïnteresseerden vergaderen in een Boeing 747 of in de replica van het Schiphol gebouw uit 1928.

De Nationale Vergaderweek
De Nationale Vergaderweek 2012 is een initiatief van Meetingselect. Volgens hen is  de omgeving een belangrijke factor van een succesvolle vergadering en dankzij de Nationale Vergaderweek kan men eenvoudig kennismaken met een breed scala aan vergaderlocaties.
Aviodrome heeft zich aangesloten bij de Nationale Vergaderweek om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de zakelijke mogelijkheden van de locatie. Voor slechts € 35,00 per persoon kan een bedrijf een vergadering, inclusief zaalhuur, koffiebreak, lunch en wireless internet boeken.

Zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome
Aviodrome is niet alleen geliefd als dagattractie, maar ook als evenementenlocatie. Met 10.000 m² aan vlieghistorie en unieke zakelijke ruimtes, staat Aviodrome garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners en congressen. Zo kunnen bedrijven vergaderen in de Business Class van een Boeing 747 of in de schitterende replica van het Schiphol gebouw uit 1928. Aviodrome heeft 21 zeer diverse zalen ter beschikking en biedt ruimte aan 5 tot 1.500 personen.

Praktische informatie
Voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden van Aviodrome kunnen geïnteresseerden kijken op www.aviodromezakelijk.nl. Tijdens de Nationale Vergaderweek 2012 kan de locatie geboekt worden via Meetingselect, op 035-6781183 of info@meetingselect.com.