Vaderdag: met papa in de wolken bij Aviodrome

Vergeet het lekkere luchtje, de stropdas of die afgezaagde reep chocolade! Want kinderen kunnen dit jaar samen met hun vader iets heel speciaals beleven op Vaderdag! Bestuur samen met een ervaren piloot een Cessna-toestel en neem papa mee als passagier! Dat wordt een Vaderdag om nooit te vergeten!

Tijdens een korte theorie-instructie leer je om zelf een vliegtuigje te besturen, natuurlijk onder begeleiding van een ervaren piloot. Kinderen die dat te spannend vinden, kunnen het sturen ook overlaten aan hun vader. En na de rondvlucht is het de rest van de dag nog volop genieten geblazen van al het moois en leuks dat Luchtvaart-Themapark Aviodrome verder nog te bieden heeft. Durft papa niet of wil je toch liever met je moeder, opa/oma, oom/tante, vriend/vriendin het luchtruim boven Lelystad verkennen, dan mag dat natuurlijk ook.

Prijzen

De kosten voor een rondvlucht tijdens de Vaderdag/Kindervliegdag op Aviodrome bedragen € 135,00 voor 1 kind + 1 passagier (inclusief entree Aviodrome). Een extra passagier betaalt € 35,00 (inclusief entree Aviodrome). Een filmopname van de vlucht kost € 35,00. De Kindervliegdagen vinden iedere maand plaats bij Aviodrome.

Winnaar Facebook-prijsvraag

De 10-jarige Colin Hoevenaar uit Oosterhout (Noord-Brabant) weet al hoe het is om een rondvlucht te maken in een Cessna. Als winnaar van een Facebook-prijsvraag van Aviodrome beleefde hij onlangs dit spannende avontuur. “Het was super. Ik heb er enorm van genoten. Na de landing kreeg ik zelfs een echt vliegcertificaat. Eigenlijk wilde ik meteen nog wel een keer. Gelukkig, kregen we ook opnames van de vlucht mee naar huis. Die dvd heb ik al heel veel keer bekeken. Want dit was echt een supercoole ervaring.”

  • Beleef Aviodrome

    Aviodrome bestaat uit meer dan 6000 m² vliegtuigpret. Ontdek wat er allemaal te doen is!

  • Beleef het 4D theater

    Skymania draait meerdere malen per dag. Beleef dit hoogtepunt en nog veel meer vlieg-spektakel met het hele gezin. Bestel nu je Aviodrome tickets online met extra korting!