[object Object]

Poppen- en berenbeurs bij Aviodrome

De eerste poppen- en berenbeurs bij Aviodrome vindt plaats op maandag 20 mei 2013. Op de beurs is een grote verscheidenheid aan poppen en beren te zien, waaronder feeërieke figuren, kunstig gemaakte teddyberen en de levensechte, zeer geliefde ‘reborn’-babypoppen.

Op de beurs is voor ieder wat wils. De zelfdoeners kunnen hun hart ophalen bij stands vol materialen, zoals berenstoffen, pruikjes, jurkjes, poppenogen, schoentjes en magazines over de hobby. Ook voor de verzamelaars van oude en antieke poppen zijn er stands aanwezig met goedkope tot zeer kostbare exemplaren, met de daarbij behorende accessoires. Een poppen- en berendokter behandelt de hele dag poppen en beren, van eeuwenoude tot splinternieuwe.

Met korting naar Aviodrome
Bezoekers van de beurs kunnen via een aparte ingang de beurs bijwonen. Wil je vervolgens een bezoek brengen aan Aviodrome en je vergapen aan de luchtvaarthistorie? Dat kan! Op vertoon van je entreebewijs van de beurs krijg je 25% korting op de entreeprijs van Aviodrome.

Informatie over de beurs
De beurs vindt plaats op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis. Kinderen tot 12 jaar mogen de beurs gratis bezoeken (onder begeleiding van een volwassene). Bekijk voor meer informatie: www.niesjewolters.nl.