Pilotenopleiding Aviodrome levert 25.000e piloot af

De pilotenopleidingbij Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad is een klapwiekend succes. Sinds de start in april gingen al duizenden kinderen op voor hun vliegbrevet. Op 5 september verwacht Aviodrome zelfs de 25.000e Aviodrome-piloot te mogen verwelkomen.

De 25.000e piloot wordt natuurlijk enorm in de watten gelegd. Hij of zij krijgt een pilotenpet, een opblaasvliegtuig, vrijkaartjes voor Aviodrome en een supergroot vliegbrevet!

Pilotenopleiding

Als kinderen tijdens hun bezoek aan het Luchtvaart-Themapark vijf opdrachten succesvol uitvoeren, dan krijgen ze aan het einde van de dag hun Aviodrome-vliegbrevet. Kinderen verdienen een vliegbrevet als ze aantonen te beschikken over de kwaliteiten van een échte piloot. Hun vaardigheden worden getoetst tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en een stuurtest.

  • Bestel vliegensvlug tickets

    Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

  • Kinderfeestje

    Voor een kinderfeestje met heel veel hoogtepunten ben je bij Aviodrome aan het juiste adres. Spannend, actief én leerzaam voor jongens en meisjes!