[object Object]

Nieuwe piloten- en stewardessenopleiding bij Aviodrome

Voor veel meisjes is een baan als stewardess de grote droom. De pilotenopleiding bestond al bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Vanaf 11 juli komt daar nu de stewardessenopleiding bij. Om dat te vieren krijgen kinderen die verkleed zijn als piloot of stewardess en zich uiterlijk 9 juli aanmelden voor Kidsclub Aviobuddies op 11 juli 50% korting op de entreeprijs.

Aviodrome bood kinderen het afgelopen jaar al de mogelijkheid om een speciale pilotenopleiding te volgen. Deze is nu totaal vernieuwd en op verzoek van veel meisjes uitgebreid met een stewardessenopleiding. De nieuwe piloten- en stewardessenopleiding bestaat uit zeven onderdelen: een kennistest, vliegtest, seintest, stuurtest, navigatietest, ogentest en vouwtest. Allemaal belangrijke oefeningen voor kinderen die piloot of stewardess willen worden. Als ze aantonen dat zij alle vaardigheden goed onder de knie hebben, ontvangen ze aan het einde van hun bezoek een brevet.

Kick-off

Op 11 juli gaat de nieuwe piloten- en stewardessenopleiding van start. Aviodrome nodigt alle kinderen die piloot of stewardess willen worden uit om de opleiding als eerste te komen testen! Ook zijn er deze dag veel extra activiteiten. Zo is het mogelijk om plaats te nemen in één van de vele cockpits die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, zoals die van de Boeing 747, de Fokker 100 en de Saab Viggen. Ook is er een échte piloot aanwezig die graag alle vragen beantwoord. Een sneltekenaar tekent de kinderen als piloot of stewardess. Ook zijn er workshops vliegtuigjes vouwen en raket bouwen. Een bijzondere trampoline zorgt ervoor dat kinderen zelf kunnen ‘vliegen’. Tegen betaling is het bovendien ook mogelijk om een vlucht te maken in een Cessna.

Korting

Kinderen die op 11 juli verkleed komen als piloot of stewardess krijgen € 1,00 korting op de entreeprijs (niet geldig op e-tickets). Kinderen die zich uiterlijk 9 juli gratis inschrijven voor Kidsclub Aviobuddies krijgen zelfs 50% korting op een toegangskaartje voor de kick-off op 11 juli.