[object Object]

Maak je sterk voor War Child bij Aviodrome

Maak je sterk voor War Child tijdens de Plane Pull op zaterdag 19 september! Dit unieke evenement vindt plaats bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Teams krijgen tijdens de War Child Plane Pull de kans om een Fokker 100 vliegtuig van 46.000 kilogram vooruit te (touw)trekken. Op deze wijze maken deelnemers zich letterlijk sterk voor War Child, want met het evenement wordt geld bijeengebracht voor kinderen in oorlogsgebieden.

Via de website van stichting Sporters in Actie kunnen teams zich inschrijven voor dit unieke evenement. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per persoon (tevens entreekaart voor Aviodrome); een bedrag wat door het Luchtvaart-Themapark in Lelystad namens alle deelnemers weer wordt gedoneerd aan War Child.

Sterkste man

Overigens staat de hele dag op Aviodrome in het teken van het thema ‘vliegen en kracht’. Naast het vliegtuigtrekken kunnen de deelnemers namelijk ook meedoen aan diverse andere uitdagende activiteiten, waaronder een aantal ‘Sterkste man’-onderdelen zoals die bekend zijn van televisie.

NK Vrachtwagen Trekken

Of je nu meedoet aan de Plane Pull of Aviodrome bezoekt als supporter/toeschouwer: er is de gehele dag van alles te beleven. Zo vindt ook de finale van het NK Vrachtwagen Trekken voor duo’s er plaats, kan men genieten van live muziek en diverse attracties (ook voor kids). Letterlijk teveel om op te noemen. Daarnaast kan iedereen natuurlijk ook genieten van alle vliegtuigen en het andere moois en leuks dat Aviodrome te bieden heeft.

Voor meer informatie en inschrijven voor de War Child – Plane Pull kan je terecht op www.sportersinactie.nl.

Sporters in Actie

Stichting Sporters in Actie organiseert sportieve evenementen ten bate van het goede doel. Sinds 2012 heeft de stichting verschillende succesvolle evenementen georganiseerd. Voorzitter Marc Agtersloot is razend enthousiast over de Plane Pull op Aviodrome: “Hoe vaak krijg je de kans om een vliegtuig te trekken? Dat is een uitdaging die je niet mag laten lopen. Zeker nu dit wordt gecombineerd met een actie voor War Child, is er alle reden voor sportievelingen uit het hele land om zich massaal in te schrijven.’

Thema-Luchtvaartpark Aviodrome Lelystad

Bij Aviodrome vlieg je door de hele nationale vlieghistorie heen. In het museum maar ook in de T2 Hangar en bij de buitenexpositie kun je vele vliegtuigen bekijken. Van luchtballon tot aluminium vliegtuig en van diverse Fokker-toestellen tot een heuse Boeing 747. Aviodrome: de leukste vliegbestemming van Nederland!

War Child

De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen ter verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.