[object Object]

Grote luchtvaartbeurs met unieke expositie bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome!

Luchtvaart-Themapark Aviodrome organiseert op zondag 2 april een grote luchtvaartbeurs waar vliegtuigliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het bijzondere werk van het WW1 Halberstadt CL IV toestel zal als onderdeel van een unieke expositie op een bijzondere manier worden onthuld en er zijn diverse lezingen bij te wonen. Daarnaast worden er, als elk jaar, allerlei bijzondere items tentoongesteld en te koop aangeboden door verenigingen clubs en stichtingen.

Voor het eerst tonen kunstenaars hun mooiste werken tijdens de grote luchtvaartbeurs. Het bijzondere werk van het WW1 Halberstadt CL IV toestel zal tijdens deze expositie te zien zijn en op bijzondere manier worden onthuld door een toneelgroep.

Lezingen
Een van de lezingen wordt gegeven door luchtvaartjournalist Roger Soupart die recent een boek uitbracht over het echte technische verhaal van de Tenerife vliegramp. Daarnaast komt Peter Versteeg vertellen wat er allemaal bij komt kijken om de Catalina, een heel bijzonder watervliegtuig, vliegend te houden. Als het weer het toelaat is de Catalina ook door bezoekers van de grote luchtvaartbeurs te beleven tijdens een rondvlucht!

Praktische informatie
Luchtvaart Themapark Aviodrome en alle beurszalen zijn tijdens de grote luchtvaartbeurs op zondag 2 april van 10:00 tot 17:00 geopend voor liefhebbers van alle facetten van de luchtvaart en de daaraan gerelateerde hobby’s. E-tickets zijn voor een gereduceerd tarief (alleen geldig op zondag 2 april) van 9,95 euro per stuk verkrijgbaar via de webshop.

(Fotocredit: John Redeker)