[object Object]

Green Key Goud voor Aviodrome

Luchtvaart – Themapark Aviodrome is voor de eerste keer beloond met Green Key. Naar aanleiding van een keuring die heeft plaatsgevonden heeft de inspecteur Aviodrome gecertificeerd met Green Key Goud. Dit is het hoogst haalbare Green Key niveau. “Uiteraard zijn wij er hier bij Aviodrome enorm trots op.”

Aviodrome en duurzaamheid

Luchtvaart – Themapark Aviodrome is het enige (burger) luchtvaart museum van Nederland. Sinds 2003 is het gevestigd op de huidige locatie op Lelystad Airport. Aviodrome beheert de grootste collectie historische vliegtuigen van Nederland en beheert daarnaast een grote collectie luchtvaart relevante objecten en documenten. Aviodrome is een moderne instelling die maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en duurzaamheid op ecologisch, sociaal en economisch vlak nastreeft. Deze visie sluit aan bij de doelstelling van het museum om bezoekers iets wezenlijks te leren. Het motiveert Aviodrome om te laten zien dat bedrijfsvoering in combinatie met aandacht voor de wereld om ons heen mogelijk is. Je geniet van hetzelfde comfort en dezelfde kwaliteit, maar dan op een verantwoorde manier.

Green Key

Green Key is een instrument voor ondernemers om duurzaam te ondernemen. Bedrijven besparen op energie, kijken kritisch naar hun afvalstromen en informeren hun gasten hierover. Green Key maakt het voor gasten makkelijk om voor een uitje te kiezen waar milieu, duurzaamheid en respect voor de omgeving onlosmakelijk verbonden zijn met de bedrijfsvoering. De Green Key staat garant voor duurzaam ondernemen.

Duurzaamheid in Aviodrome