Lezing over de Dakota uit het vliegtuig de Tweede Wereldoorlog

Voor degenen die alles willen weten over het Dakota vliegtuig organiseert Aviodrome op zaterdag 16 november 2013 een lezing. Hans Wiesman, de spreker, zal je op een boeiende manier over het vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog vertellen. Hierbij zal hij gebruik maken van prachtige beelden en zijn eigen ervaringen.

De Dakota Hunter
Wiesman beschrijft in zijn boek Dakota Hunter niet alleen uitgebreid de expedities in vele landen, waarbij het er vaak heet aan toe gaat, maar geeft ook mooie uitingen van de entourage daaromheen weer. Hij kan met humor en verve zijn vaak bizarre en soms gevaarlijke ontmoetingen met ‘vogels van divers pluimage’, de Dakota’s, van over de hele wereld schilderen. De presentatie zal ondersteund worden door een prachtige dia-/ fotopresentatie van dit ongekend spannende en boeiende verhaal.

Meld je aan
De lezing zal worden gehouden in Aviodrome in Lelystad op zaterdag 16 november 2013, aanvang 14.00 uur. Publiek wordt verzocht ongeveer een half uur van tevoren aanwezig te zijn voor ontvangst. De toegang tot de lezing is € 5,- voor Vrienden van Aviodrome, introducés betalen € 6, -. Vooraf aanmelden per mail is verplicht en kan via dakotahunter@vriendenaviodrome.nl.