Brons voor Luchtvaart-Themapark Aviodrome!

Op dinsdag 10 januari heeft ANWB voor de 7e keer de verkiezing Leukste Uitje van Nederland gehouden. Bij deze verkiezing heeft Luchtvaart-Themapark Aviodrome de bronzen prijs in ontvangst mogen nemen voor een van de leukste uitjes in de provincie Flevoland.

De 4D-Film Skymania is in 2016 gelanceerd
Dit is de eerste keer dat Luchtvaart-Themapark Aviodrome in de prijzen is gevallen bij deze verkiezing. “In 2016 is er meer aan de totaalbeleving gewerkt waardoor Luchtvaart-Themapark Aviodrome een nog leukere dagbesteding voor zowel families als vliegtuigliefhebbers is, waaronder meer buitenspeelgelegenheden, de nieuwe 4D-film Skymania die dagelijks wordt uitgezonden en voor de liefhebbers is de collectie uitgebreid met de DC-3 ‘Doornroosje’. In 2017 staat er een grote expositie gepland: 100 jaar Marine Luchtvaartdienst”, vertelt Serena van Kammen, Vestigingsmanager Luchtvaart-Themapark Aviodrome.

Collecties en exposities
Aviodrome houdt op haar website alle collecties en exposities bij. Op deze pagina zijn alle collecties en exposities te vinden, hier is nog meer informatie te verkrijgen over de bepaalde vliegtuigen zelf.