[object Object]

Grootste beroepen- en opleidingenmarkt in de luchtvaart- en reisindustrie tussen bijzondere vliegtuigen in Aviodrome!

Waar kunnen studenten en werkzoekenden zich beter oriënteren op een uitdagende baan in de luchtvaart- of reisindustrie dan in Aviodrome?  In samenwerking met Reismedia, uitgever van luchtvaartnieuws.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en beroepenmarkt.nl, organiseert Aviodrome op zaterdag 30 september voor de achtste maal de landelijke beroepen- en opleidingenmarkt. Werkgevers en opleiders uit de luchtvaart- en reisindustrie presenteren zich tijdens deze dag aan studenten en werkzoekenden.

Presentaties

Wat kost de gewenste opleiding? Hoe kan men zich voorbereiden op een baan in de luchtvaart of reiswereld? Welke banen zijn er op dit moment en wanneer kan ik starten? Op deze en alle andere vragen, krijgen bezoekers op 30 september antwoord. Naast het ruime aanbod met opleidingen, werkgevers en concrete banen verzorgen diverse sprekers gedurende de gehele dag presentaties. Verder is het mogelijk gastcolleges en ‘match-making sessies’ bij te wonen.

Ontmoetingsplek

De beroepenmarkt is de grootste op het gebied van opleidingen en banen in de luchtvaart- en reisindustrie en daarmee dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers.

Speciaal tarief

De beroepen- en opleidingenmarkt in Aviodrome is op 30 september te bezoeken van 9.30 tot 16.30 uur. Scholieren en studenten kunnen voor een gereduceerd tarief naar het Aviodrome op deze dag. Met een museumjaarkaart is Aviodrome vrij toegankelijk.

Bestel tickets

[object Object]