Aviodrome meest kidsproof museum 2013 provincie Flevoland

Aviodrome Lelystad Airport is verkozen tot kidsproof museum 2013 van de provincie Flevoland. Museuminspecteurs, kinderen t/m 12 jaar uit het hele land, beoordeelden diverse Nederlandse musea aan de hand van vragen op het gebied van educatie, beleving en service. De prijsuitreiking vond gistermiddag plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Vanaf 1 juni 2012 tot 6 mei 2013 vulden totaal 1535 Museuminspecteurs 3384 inspectierapporten in op museuminspecteurs.nl van 396 verschillende Nederlandse musea. Aviodrome Lelystad Airport is gekozen tot meest kidsproof museum van de provincie Flevoland.

Familie-uitje voor het hele gezin
De museuminspecteurs beoordeelden Aviodrome met een 8,2. “Dit bevestigt weer dat wij een familie-uitje voor het hele gezin zijn”, vertelt Parkmanager Albert Kraai. “Een prijs om trots op te zijn.”

Beoordelingen in 3 categorieën
De inspecteurs beoordeelden de musea aan de hand van veertien vragen in 3 categorieën: wat is er te doen en te leren, wat is er speciaal voor kinderen en hoe was de service? Dit jaar kon dat voor het eerst ook met de Museuminspecteurs App.

  • Beleef Aviodrome

    Aviodrome bestaat uit meer dan 6000 m² vliegtuigpret. Ontdek wat er allemaal te doen is!

  • Bestel vliegensvlug tickets

    Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.