[object Object]

Aviodrome geeft deze zomer elke dag een rondvlucht weg

Aviodrome geeft in juli en augustus elke dag een rondvlucht weg. Op de website van Aviodrome kan men deze zomer een toegangskaartje kopen en deze in juli of augustus inleveren in het park. Nog dezelfde dag wordt onder de aanwezige bezoekers een winnaar gekozen. De gelukkige winnaar mag in de namiddag met twee medepassagiers de lucht in. Tijdens deze rondvlucht mag de winnaar zelf ook een stukje vliegen waarmee hij of zij een Special Air Services luchtdoopcertificaat ontvangt.

Alle toegangsbewijzen worden in een grabbelton gegooid en daaruit wordt dagelijks een winnaar getrokken. Voor het opstijgen wordt er nog een leuke foto met de piloot gemaakt en de hele vlucht wordt opgenomen op camera.

Rondvluchten sluiten aan op de visie van Aviodrome
Albert Kraai, Parkmanager van Aviodrome: ‘’Een geweldige actie. Een rondvlucht is echt een unieke ervaring. Dat zou iedereen eens mee moeten maken. Het sluit goed aan op de visie van Aviodrome: bezoekers veel meer bieden dan een leerzaam dagje uit. Een plezierige dag met unieke belevenissen staan bij Aviodrome centraal. Dat je er ook nog eens slimmer van wordt, is natuurlijk mooi meegenomen.’’

Special Air Services
De rondvluchten bij Aviodrome worden uitgevoerd door Special Air Services. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl/winnen.

Aviodrome is in de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.