Aviodrome deelt gratis valentijnsvlucht uit

Aviodrome Lelystad Airport geeft een gratis liefdesvlucht weg. Op Valentijnsdag, dé dag van de liefde, wordt het meest verliefde paar van Nederland met een speciale liefdesvlucht verblijd. Om de vlucht te winnen moet het koppel via www.aviodrome.nl/valentijn toelichten waarom juist zíj recht hebben op deze liefdesvlucht.

De leukste inzending vliegt op 14 februari boven het IJsselmeer met een Cesna. Na afloop ontbreekt een romantische champagneontbijt niet.

Foto uploaden en stemmen
Vanaf maandag 11 februari mag men een inzending uploaden. Op woensdag 13 februari wordt besloten wie de gelukkige, verliefde winnaars zijn. Om meer kans te maken op de vlucht kan men middels stemmen het lot beïnvloeden.

Rondvluchten vanaf maart
Vanaf maart biedt Aviodrome Lelystad Airport weer rondvluchten aan. Bezoekers van het luchtvaartthemapark kunnen deze vluchten van tevoren reserveren via de website van Aviodrome Lelystad Airport.

  • Evenement gemist

    Dit evenement is al voorbij gevlogen! Gelukkig is er bij Aviodrome genoeg te doen en staat er binnenkort vast weer een evenement als deze op de radar. 

  • Bestel vliegensvlug tickets

    Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.