• Aanvliegroute:
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuws
  • Aviodrome brengt Spyker vliegtuig en auto’s samen!

Aviodrome brengt Spyker vliegtuig en auto’s samen!
Nieuws

De meivakantie begint in Aviodrome met het spectaculaire evenement Brute Kracht: Planes & Cars. Op zaterdag 22 en zondag 23 april brengt Aviodrome de verbanden tussen de meest bijzondere auto’s en vliegtuigen naar boven. Onder andere het Spyker V.2 vliegtuig is met bijzondere Spyker auto’s samen te bewonderen! Maar tijdens dit evenement kunnen bezoekers ook hun eigen ‘brute kracht’ testen. Daarnaast zijn in de hele meivakantie nog vele andere activiteiten te beleven.

Kracht
De koppeling tussen de vliegtuigen en auto’s, de motoren, geven de voertuigen kracht. Bezoekers kunnen daarom tijdens Brute Kracht: Planes & Cars ook hun eigen krachten testen tijdens een wedstrijdje ‘Boeing band flippen’ of paalklimmen. Voor de echte durfals hangt er ook een lange paal op zes meter hoog in de lucht om overheen te lopen! Daarnaast is er voor kinderen een speciale kartbaan waarmee ze onder de Boeing 747 door kunnen racen.

Meivakantie
De bouw van het bijzondere Spyker V.2 vliegtuig is nog de gehele meivakantie te bewonderen in Aviodrome. Daarnaast kunnen bezoekers elke dag een piloten- en stewardessenopleiding volgen, meedenken én helpen aan de uitbreiding van vliegveld Lelystad, de 4D film Skymania bekijken en nog vele andere dingen beleven!

maandag 15 oktober 2018

Nu gesloten, dinsdag open van 10:00 tot 17:00