300 helikopters uit collectie Aviodrome verdwenen

Vanuit Aviodrome zijn woensdagochtend 300 helikopters verdwenen. Inmiddels zijn ze gesignaleerd in de omgeving Zwolle, Utrecht en Lelystad. Aviodrome doet een oproep aan iedereen om de helikopters te traceren.

Iedereen die een helikopter vindt, krijgt gratis toegang tot Luchtvaart Themapark Aviodrome Lelystad en één van hen maakt zelfs kans om een échte helikoptervlucht te winnen.

Tweet #heligevonden
Degene die Aviodrome op de meest creatieve manier laat weten dat hij of zij één van de 300 helikopters heeft gevonden maakt kans op een echte helikoptervlucht. De gelukkige vinders worden gevraagd om met #heligevonden op social media hun bijzondere vondst te delen. Aanstaande vrijdag vertrekt de vlucht met prijswinnaar.

De overige 299 gevonden helikopters kunnen tot en met 31 december 2012 in worden geleverd voor een gratis toegangskaartje.

  • Bestel vliegensvlug tickets

    Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

  • Beleef Aviodrome

    Aviodrome bestaat uit meer dan 6000 m² vliegtuigpret. Ontdek wat er allemaal te doen is!