Met korting naar Aviodrome?

Ben je klaar voor een dag vol plezier in Luchtvaartmuseum Aviodrome en ben je op zoek naar tickets met korting of een kortingscode? Op deze pagina delen wij onze actuele aanbiedingen, kortingen en speciale voordelen.

Bestel Aviodrome kaartjes online

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je tickets direct bij Aviodrome! Dankzij ons handige online boekingssysteem kun je snel en moeiteloos je tickets bestellen. Waar wacht je nog op? Bestel nu en bereid je voor op een dag in de wolken!

  • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

  • Geen verborgen (administratie)kosten.

Bestel tickets

Gratis toegang met de Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART

Met een Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART heb je gratis & onbeperkt toegang tot Luchtvaartmuseum Aviodrome. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ontdek elke keer weer iets nieuws bij onze binnen- en buitenexposities. Ruik je olie? In de T2 Hangar volg je de restauratieprojecten op de voet!

Alles over de Museumkaart

Altijd als eerste op de hoogte van acties en kortingscodes bij Aviodrome?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de beste acties & aanbiedingen van Dierenrijk? Schrijf je in voor de Dierenrijk nieuwsbrief en ontvang onze aanbiedingen direct in je mailbox. Ook blijf je op de hoogte van geboortes, evenementen en vernieuwingen in het park.

Ontvang als eerste onze aanbiedingen

Oneindig veel plezier! Neem alvast een kijkje.