Voorzieningen

Vlieg comfortabel door het park met de voorzieningen van Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome biedt verschillende voorzieningen. Bekijk de verschillende informatie per voorziening en ga goed voorbereid op reis.

Mindervaliden

Aviodrome is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Hiervoor zijn speciale voorzieningen getroffen:

  • Er is een invalidentoilet en lift aanwezig.
  • We hebben 1 rolstoel ter beschikking die gereserveerd kan worden. Om een rolstoel te reserveren, neem contact op met een van onze medewerkers.
  • Er worden speciale rondleidingen gegeven, zoals ‘voel‘-rondleidingen voor mensen met een visuele handicap. Dit kan op aanvraag.
  • Voor gasten met een beperking hanteren wij een gereduceerd tarief €13,95. Deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa.
Horeca

Aviodrome heeft meerdere horecapunten waar je een heerlijke selectie eten en drinken kunt verkrijgen. Bij lekker weer kan je op het buitenterras plaatsnemen. Geniet van de zon, onze buitencollectie en een lekkere maaltijd! Zit het weer even niet mee? Dan kan je plaats nemen op het terras in onze vertrek- en aankomst hal.

Lees meer

Parkeren

Aviodrome biedt de mogelijkheid om voor € 7,50 per auto te parkeren op een groot, aangrenzend parkeerterrein.

Internet / Wifi

Er is bij Aviodrome wifi aanwezig. Kan je niet wachten om je vliegtuigfoto’s te uploaden of wil je op ons terras Youtube filmpjes van vliegtuigen bekijken, dan kan je van ons Wifi netwerk gebruik maken. Maar pas op, de tijd vliegt bij Aviodrome, dus vergeet niet in het echt de luchtvaart te beleven!

Honden

In Aviodrome zijn viervoeters niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden, zoals blindengeleidehonden.

Naast bovenstaande voorzieningen is er de mogelijkheid om een origineel cadeautje of aandenken te kopen bij de sourvenierwinkel en kunnen de kinderen zich uitleven op meerdere speeltoestellen. Ook zijn er meerdere toiletten in Aviodrome.


Bestel vliegensvlug tickets

Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.