[object Object]

Luchtvaartmuseum Aviodrome wint brons bij Leukste uitje-verkiezing

Luchtvaartmuseum Aviodrome heeft de derde prijs gewonnen bij de Leukste uitje-verkiezing. De verkiezing werd georganiseerd door de ANWB en er werden in totaal 75.000 stemmen uitgebracht. 

De uitjes werden door de kiezers beoordeeld op de punten prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, klantvriendelijkheid en het aanbod.

Erkenning 
General manager van het Luchtvaartmuseum, Coen Hoozemans, is erg blij met de bronzen medaille: “Deze prijs betekent veel voor ons: we zijn erg trots dat het publiek zoveel op ons gestemd heeft. We zijn gelukkig weer open en hebben er dan ook heel veel zin in om komende voorjaarsvakantie veel bezoekers te mogen verwelkomen.”

Aviodrome viel vorig jaar ook al in de prijzen en won toen ook de bronzen medaille. Dit jaar werd Aviodrome vooral positief beoordeeld op de gastvrijheid van het personeel en de interessante en mooie tentoonstellingen die er te zien zijn.

Twaalfde keerHet is de twaalfde keer dat de ANWB de leukste uitje-prijzen uitreikt in de categorieën ‘provincie’ en ‘landelijk’. Dit resulteerde in een top-3 in alle categorieën.

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan  in voor de Aviodrome nieuwsbrief.