SintAIRklaas

21 t/m 29 novemberPer paard cadeautjes vervoeren gaat niet super snel, daarom schakelt Sinterklaas dit jaar échte vliegtuigen in!

Luchtvaartmaatschappij SintAirways doet zijn intrek in het oude Schipholgebouw bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Maar helemaal soepel verloopt het nog niet… de pieten kunnen jouw hulp goed gebruiken! Kom jij helpen op 21, 22, 28 of 29 november?

Help de pieten
Stap binnen in het ontplofte cadeautjesmagazijn en help mee de pakjes sorteren, assisteer met het inpakken van de breekbare cadeautjes in de keramiekkamer, scan de binnenkomende verlanglijstjes samen met de PostPiet en stippel onder begeleiding van de Pietloten de vliegroutes uit. Dan pas is het vliegtuig klaar voor Pakjesavond. Ready for take-off!

Schiphol 1928
SintAirways vestigt zich in Schiphol 1928. Dit historische gebouw is een exacte replica van het Schiphol uit 1928, en heeft alles wat de pieten nodig hebben: pakjesbalies, een vertrekhal en aangrenzend platform voor de vliegtuigen. Je helpt dus niet alleen de sint, maar je leert ook nog iets over vliegen vroeger!

De volledige beleving is een eenrichtingsroute. SintAIRklaas zit inbegrepen in een regulier entreeticket voor Luchtvaartmuseum Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Bestel tickets


Andere evenementen

Bekijk alle evenementen