[object Object]

Fly-in: Rondvluchten ambassadeurs Stichting Fokker Four

Stichting Fokker Four is een vrijwilligersorganisatie. Zij houden een vloot van vier historische Fokker S-11 'Instructor' vliegtuigen luchtwaardig en tonen deze aan het publiek.

Deze zomer kun je ze iedere 1e zondag van de maand komen bewonderen bij het Aviodrome. Ze maken rondvluchten op zondag 4 augustus en zondag 1 september om 12:00. 13:30 en 15:00 uur.

Ook de Fly-In Vliegdag vindt plaats op zondag 1 september. Het programma voor deze Fly-In wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Maak je op voor hoog bezoek, want er is een hoop te zien en te beleven!

Tickets

Word ambassadeur van de Stichting Fokker Four en krijg de unieke mogelijkheid om mee te vliegen met de Fokker S-11 'Instructor'.

De ervaren (ex-) Luchtmachtvliegers laten je kennismaken met close formatievliegen, zoals dat ook op airshows te zien is. Je kunt rustig van het prachtige uitzicht genieten of enkele aerobatic (kunstvlucht-) manoeuvres meemaken. Meevliegen kan op individuele basis of met een groep.

Meer informatie over het ambassadeurschap en meevliegen? Bekijk de website van Fokker Four.

Stichting Fokker Four is niet gelieerd aan de Aviodrome en geldt niet als ondergeschikte of hulppersoon van Aviodrome en/of het concern waarvan Aviodrome deel uitmaakt. Aviodrome is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan zaken ontstaan in verband met deelname aan deze vlucht.

Inbegrepen bij regulier entreeticket

Het evenement is inbegrepen in een regulier entreeticket voor Aviodrome. Houders van de Museumkaart of de vriendenloterij VIP-KAART hebben gratis toegang. De aanwezigheid van bovengenoemde vliegtuigen tijdens het evenement is onder voorbehoud van de technische conditie, het weer en operationele inzetbaarheid.

Tickets

Voor het actuele vluchtschema verwijzen wij je naar https://www.fokkerfour.nl/index.php

Daarnaast kun je ook onze social media-accounts volgen voor de laatste updates met betrekking tot dit evenement.

Bekijk alle Fly-in evenementen