Flight Simulator weekend

15 t/m 16 maart
Vlieg zelf de wereld over in ieder type vliegtuig!

Aviodrome staat in het weekend van 15 en 16 maart volledig in het teken van virtueel vliegen. Het hele museum staat vol met flight simulators, nagebouwde cockpits en de nieuwste software om in ieder type vliegtuig de wereld over te vliegen. 200 deelnemers en fabrikanten, van over de hele wereld, komen dan naar het Aviodrome in Lelystad voor het grootste flight simulatorevenement ter wereld! En jij als bezoekers mag uiteraard ook een rondje vliegen in de verschillende simulatoren. Houd deze pagina goed in de gaten, meer informatie volgt snel!

Tickets

 

Inbegrepen bij ticket:

Om deze flight simulators te zien en te bedienen hoef je niets extra’s te betalen. Met een regulier ticket voor Aviodrome heb je toegang tot ze allemaal.

Let op: het museum staat dit weekend vol simulators
Is virtueel vliegen of flight simulators niet aan jou besteed of wil je liever in alle rust ons museum bezoeken? Dan is het misschien voor jou fijner om een andere dag jouw bezoek te plannen. Het museum is in het weekend van 15 en 16 maart gericht op simulaties waardoor enkele reguliere activiteiten gesloten zijn (denk bijvoorbeeld aan het filmtheater).

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen