Rondvluchten

Boek een rondvlucht en maak je bezoek aan Aviodrome nog onvergetelijker!

Overal vliegtuigen, maar zelf niet kunnen vliegen? Dat kan natuurlijk niet! Aviodrome brengt je daarom graag in contact met verschillende aanbieders van rondvluchten en vluchten met historische vliegtuigen. Beleef zelf het fantastische gevoel van vliegen en laat zo je bezoek aan Aviodrome letterlijk tot een hoger niveau stijgen.

Rondvluchten

Het is bij Aviodrome mogelijk om in verschillende vliegtuigen een rondvlucht te maken. Er zijn meerdere aanbieders waar Aviodrome mee samenwerkt. Zo kun je een rondvlucht maken in de Cessna 172, Fokker Four en Watervliegtuig Catalina!

Maak je keuze:

Maak een rondvlucht in een Cessna 172! De piloten van Special Air Services (SAS) nemen je mee de lucht in om je bezoek aan Aviodrome helemaal compleet te maken. SAS beschikt over een eigen vloot van 12 vliegtuigen, waaronder een aantal tweemotorige.

Het is het hele jaar door mogelijk een rondvlucht te maken tijdens een bezoek aan Aviodrome in het weekend of schoolvakantie.

Kosten per rondvlucht (excl. entree Aviodrome)

1 passagier€ 135,00
2 passagiers€ 137,00
3 passagiers€ 147,00

Rondvlucht aanvragen

Aanbieder

Special Air Services - Aviodrome Lelystad

Deze rondvlucht wordt verzorgd door of in opdracht van Special Air Services B.V. Special Air Services B.V. is niet gelieerd aan Aviodrome en geldt niet als ondergeschikte of hulppersoon van Aviodrome en/of het concern waarvan Aviodrome deel uit maakt. Aviodrome is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan zaken ontstaan in verband met deelname aan deze rondvlucht.

Zelf een echt vliegtuig besturen? Dat is de droom van menig kind! Tijdens de Kindervliegdagen hanteren jonge piloten van 8 tot en met 16 jaar de stuurknuppel van een Cessna 172. De vluchten worden uitgevoerd en begeleid door Special Air Services vanuit Aviodrome.

Voorafgaand aan de vlucht krijgen de jonge piloten een theorie-instructie over het vliegtuig waarin zij gaan vliegen. Tijdens de vlucht worden zij natuurlijk bijgestaan door een ervaren piloot. Na afloop van de vlucht ontvangen de jonge pilootjes een certificaat. Vaders en moeders kunnen ook meevliegen.

Kosten per rondvlucht

1 kind + passagier€ 135,00 (incl. entree Aviodrome)
1 extra passagier achterin€ 35,00 (incl. entree Aviodrome)
Filmopname van de vlucht€ 35,00

Op de Kindervliegdagen gelden geen kortingsacties.
Bezoekers met een Museumkaart of CJP krijgen geen korting op de rondvluchtprijzen.

Reserveren voor de Kindervliegdagen is noodzakelijk.

Reserveer nu

Wanneer?

In 2018 vinden de Kindervliegdagen plaats op de volgende data:

 • Zondag 18 maart 2018
 • Zondag 15 april 2018
 • Woensdag 2 mei 2018
 • Zondag 20 mei 2018
 • Zondag 10 juni 2018
 • Zondag 8 juli 2018
 • Woensdag 18 juli 2018
 • Woensdag 22 augustus 2018
 • Zondag 16 september 2018
 • Zondag 14 oktober 2018
 • Woensdag 24 oktober 2018
 • Zondag 11 november 2018
 • Zondag 16 december 2018

Bij veel interesse worden er meer Kindervliegdagen ingepland.

Stichting Fokker Four biedt jou en/of je relaties de unieke mogelijkheid om mee te vliegen met de Fokker S-11 ‘Instructor’ vanuit Aviodrome. In een formatie van doorgaans vier Fokker S-11 vliegtuigen laten de ervaren (ex-) luchtmachtvliegers je kennismaken met close formatievliegen, zoals dat ook op airshows te zien is. Indien je dat wil, vlieg je enkele aerobatic (kunstvlucht-) manoeuvres of geniet je rustig van het prachtige uitzicht vanuit de cockpit van de Fokker S-11. Meevliegen met Fokker Four is mogelijk op individuele basis of voor groepen (relatiedagen).

Data vluchten 2018

In 2018 vinden de vluchten plaats op de volgende data:

Fokker Four vliegdagen 2018

 • 6 mei 2018
 • 3 juni 2018
 • 1 juli 2018
 • 12 aug 2018
 • 2 sep 2018
 • 7 okt 2018

 

Meer informatie? Bekijk de website van Fokker Four.

vliegtuig fokker s-11 aviodrome lelystad airport
Stichting Fokker Four Aviodrome Lelystad

Deze vlucht wordt verzorgd door of in opdracht van Stichting Fokker Four. Stichting Fokker Four is niet gelieerd aan Aviodrome en geldt niet als ondergeschikte of hulppersoon van Aviodrome en/of het concern waarvan Aviodrome deel uit maakt. Aviodrome is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan zaken ontstaan in verband met deelname aan deze vlucht.

De Stichting Exploitatie Catalina biedt jou en/of je relaties de mogelijkheid om met de vliegboot Catalina PH-PBY een unieke ´Splash & Go´ mee te maken op het Markermeer. Je vertrekt vanaf Aviodrome, bent 30 minuten in de lucht en maakt 1 of meer landingen op het water. Een aanrader voor elke luchtvaartfanaat!

Kijk voor vluchtdata, boekingen en meer informatie de website van Stichting Exploitatie Catalina.

Deze vlucht wordt verzorgd door of in opdracht van Stichting Exploitatie Catalina. Stichting Exploitatie Catalina is niet gelieerd aan Aviodrome en geldt niet als ondergeschikte of hulppersoon van Aviodrome en/of het concern waarvan Aviodrome deel uit maakt. Aviodrome is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, vermissing of schade aan zaken ontstaan in verband met deelname aan deze vlucht.

zaterdag 21 april 2018

Nu gesloten, zondag open van 10:00 tot 17:00