Word jij een held? Ontdek het bij Aviodrome!

Deze zomer ontdek jij of je het in je hebt om een held te worden!

Bestel online tickets met korting

Heb jij het in je om een held te worden? Kom dan deze zomer naar Aviodrome! Bekijk meer dan 100 vliegtuigen binnen en buiten of volg de avonturen van onze helden Elsa en Thomas in de spannende 4D-film Skymania!

Daarnaast openen we een spectaculaire nieuwe expositie: Vliegende Marinehelden. Waarin je alles leert over 100 jaar Marine Luchtvaartdienst. Wil je bewijzen dat je een echte held bent? Test jezelf dan op onze marine stormbaan!

Nieuwe expositie: Vliegende marinehelden

Vanaf 6 juli kun je bij Aviodrome een aantal unieke collectiestukken met een Marine Luchtvaartdienst (MLD) achtergrond bewonderen. Ontdek de spannende verhalen over de spectaculaire hoogtepunten van de MLD en de helden die in deze dienst dienden. Voltooi jij alle opdrachten en actieve oefeningen tijdens de expositie? Dan mag je jezelf een echte Vliegende marineheld noemen!

Stormbaan

Laat zien dat je het in je hebt om een held te worden. Op de nieuwe stormbaan test je je evenwichtsgevoel, kracht en inschattingsvermogen. De onderdelen van de stormbaan zijn gebaseerd op de belangrijkste tests die nodig zijn om piloot voor de marine te worden.

Diverse heldhaftige evenementen

vliegtuig uitleg aviodrome lelystad

Tijdens deze zomer vinden er een aantal spannende evenementen plaats. Zo zijn er de kindervliegdagen waar je als piloot meevliegt over het terrein van Aviodrome. Kinderen tussen 8 en 16 jaar mogen, onder begeleiding van een ervaren piloot, het vliegtuig even besturen!

Fly in: Marine Rescue Heroes

Een speciale Fly-in staat ook weer op het programma. Op 19 en 20 augustus komen er een aantal bijzondere marine vliegtuigen naar Aviodrome. Kom je ze bewonderen?

Bestel vliegensvlug tickets

Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.