Update coronavirus

Veelgestelde vragen over het coronavirus

Laatst gewijzigd: 14-01-2022 (21:29u)

Is Aviodrome geopend?
Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus van de overheid is helaas besloten dat Aviodrome momenteel gesloten is.

Ik heb een arrangement (zoals een schoolreisje of kinderfeestje) of activiteit voor meerdere personen bij Aviodrome gereserveerd. Kan dit nog doorgaan?
Er wordt hierover contact met je opgenomen, je hoeft hiervoor zelf niets te doen. Mocht je toch alvast een vraag willen stellen, dan kan dat via info@libemafunfactory.nl 

Ik heb reeds online een ticket gekocht en heb hiervoor een tijdslot gereserveerd. Kan ik op een ander moment naar het park gaan?
Om jou op een ander moment de gelegenheid te geven het museum te bezoeken, worden je huidige tickets automatisch verlengd, waardoor deze t/m 31 december 2022 te gebruiken zijn. Je dient – na heropening van het museum – opnieuw een bezoekdag en tijdslot te reserveren op de website (“ik heb al een ticket”).  

Ik ben reeds in het bezit van een actieticket (zoals DPG Media, ING, Jumbo Dagje Uit en ANWB) met een geldigheid t/m 25-01-2022. Wordt de geldigheid verlengd?
De looptijd van deze acties wordt verlengd t/m 30 juni 2022. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de ticketaanbieder. Ook voor deze tickets geldt dat een bezoekdag en tijdslot  gereserveerd dient te worden op de website (“ik heb al een ticket”). 

Ik ben reeds in het bezit van een ticket via een loterij (zoals BankGiro Loterij en Nationale Postcode Loterij). Kan ik op een ander moment naar het museum gaan?
Heb je een reservering gemaakt in de periode van 20 december 2021 t/m 14 januari 2022 via een loterij, dan ontvang je vanuit de betreffende loterij een bericht met de nieuwe code, zodat je, op het moment dat het museum weer open is een nieuwe reservering kan maken. Voor verdere vragen omtrent tickets via een loterij kun je contact opnemen met de ticketaanbieder via info@uitstapjenaarkeuze.nl of info@dagjewegnaarkeuze.nl
 

Mocht jouw vraag en antwoord niet bij bovenstaande informatie staan, dan kun je contact opnemen via 0320-289842.

Helaas hebben we opnieuw onze deuren moeten sluiten vanwege de landelijke coronamaatregelenAviodrome is vanaf 19 december gesloten. Lees hier onze veelgestelde vragen.