Update coronavirus

Veelgestelde vragen over het coronavirus

 

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek?
Voor toegang tot Luchtvaartmuseum Aviodrome is geen coronatoegangsbewijs nodig. Deze is alleen nodig (vanaf 13 jaar) als je binnen aan een tafeltje bij het restaurant gaat zitten en als je het 4D-filmtheater bezoekt. Ons restaurant heeft ook een afhaalpunt en buiten zijn er picknickplaatsen, zodat je ook zonder coronatoegangsbewijs eten en drinken kunt bestellen en nuttigen.

Welke maatregelen worden er in Luchtvaartmuseum Aviodrome getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?
Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.

  • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag.
  • Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te garanderen adviseren wij je om op voorhand je activiteit online te reserveren.
  • Graag zoveel mogelijk contactloos / per pin betalen.
  • Ons restaurant is voorzien van een afhaalpunt en buiten zijn picknickplaatsen. Wil je binnen zitten? Dat kan ook. Daarvoor heb je dan wel een geldig coronatoegangsbewijs nodig.
  • Waar nodig worden bezoekers en medewerkers nog wel met een plexiglaswand gescheiden.
  • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Bekijk hier het volledige Museumprotocol.

Is het horecagedeelte geopend?
Ja! Ons restaurant is geopend. Aan de tafels binnen mag je alleen plaatsnemen met een geldig coronabewijs (deze wordt ook gecontroleerd in het restaurant). Buiten staan picknicktafels waar je zonder (geldig) coronatoegangsbewijs kunt gaan zitten. Het restaurant is ook voorzien van een afhaalpunt.

Is alles toegankelijk?
Bijna! Nog enkele uitzonderingen:

  • Het 4D filmtheater (Skymania) is open. Als je deze voorstelling wilt bezoeken moet je wel in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Hier wordt bij de ingang van het theater ook op gecontroleerd.
  • De flight simulators in de binnenexpositie zijn nog gesloten.

Mocht uw vraag en antwoord niet bij bovenstaande informatie staan, dan kunt u contact opnemen via 0320-289842.

Heb je vragen over jouw bezoek aan Aviodrome? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.